Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek valaki mivel...

Szerintetek valaki mivel szolgál rá arra, hogy minden körülötte lévő rajta vezesse le a feszültséget?

Figyelt kérdés
Elsősorban a családra gondolok.Az ilyen ember tudat alatt provokál,vagy csak ilyen a helyzete,pl eltartott?

2012. nov. 7. 23:00
 1/9 anonim ***** válasza:
54%
Popper Péter tanár úr azt mondta az egyik előadásán,hogy a negatív energiák mindig a leggyengébb ponton sülnek ki,tehát azon vezetik le a feszültséget,aki a legkevésbé tud visszavágni.
2012. nov. 7. 23:05
 2/9 A kérdező kommentje:
Ez melyik előadása?
2012. nov. 7. 23:10
 3/9 A kérdező kommentje:
Ha fent van jútubon.
 4/9 anonim ***** válasza:
Én igaz nem vagyok eltartott de ha néha durranik az agyam akkor teljesen mindegy hogy ki az,mármint a családból aki legközelebb van azon csattanik az ostor..Próbálok leszokni róla de magam sem tudom hogy miért rajtuk vezetem le..Lehet hogy örököltem...
 5/9 A kérdező kommentje:
4 Azt hiszem,rajtam is annyiszor vezették le a mérgüket,hogy már kezdek én is olyan idegbeteggé válni,mint a környezetem.De nem jó ez így.
2012. nov. 7. 23:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Én nekem az a megfigyelésem hogy a hevesebb temperamentumu emberek csinálják ezt..én is az vagyok.Én hetente 4-szer letekerek napi 20 km bringával és még mást is sportlok a bringát azt értsd télen is.Még így is marad rengeteg energia ami nincs levezetve vagy is inkább belső feszűltség.én a környezetembe megfigyeltem hogy aki ilyen a családomon kívűl,az többnyire pörgős és kicsit hevesebb a kelleténél.Amúgy én ezt valamilyen szinten örököltem,ez valójában a felelőség hárítást jelenti és keres ilyenkor az ember egy bűnbakot,az is benne lehet..Már ezeknek én is utánna olvasgattam,de nekem az is közre játszik hogy nekem anyám apám is ilyen volt hogy mindig egymásra mutogattak és vszinü sajnos ez belém rögzűlt valahogyan és szerintem örököltem.Én tervezem hogy elmegyek kinezológushoz mert sok dolog van még ezen kívűl amit le kell magamról betkőzni ezekkel a családi mintákkal kapcsolatban.
2012. nov. 7. 23:19
 7/9 anonim ***** válasza:

Pontosan, ahogy az 1. írja! Az energia mindig a legkisebb ellenállású irányba halad... :(

Én vagyok erre a legjobb példa. Még a családban is mindenki rajtam vezeti le a feszkót, apám, ha baja van, ingerlékeny, akkor minden mondatomba, cselekedetembe bele köt, anyám is csak nekem tud vinnyogni a problémáiról, mást ezzel nem zaklat... A sulis dolgaimban mindig találnak valami kivetnivalót, a ruházatom sohasem lehet elég igényes... Ezzel szemben a nővérem nyugalmát, aki a nagyszájú, rámenős, senki sem meri megzavarni... :(

SEGÍTSETEK, HOGYAN TUDNÁM ŐKET "LESZERELNI"? SZERETEM A SZÜLEIMET, DE EZ NEKEM MÁR SOK...

2012. nov. 8. 04:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Utolsó: ahogy a nővéred teszi.
2012. nov. 8. 06:32
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát én nem vagyok se nagyszájú,se rámenős.Ez lehet a probléma?Ennyire azért nem tud megváltozni a személyiségem.
2012. nov. 8. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!