Szerintetek ez a Facebook-dili nem túlzás már?
Hát már oda jutottunk, hogy nagyon sokakat csakis pl facebookos emailen lehet elérni pl, és egyszerűen még csak írni se tudsz neki "normál" emailről, mert ugye csatolmányokat lehagyja meg visszadobja stb stb, lehetne mesélni, lényeg, hogy azért nem úgy működik az, mint egy gmailes email pl.
Belegondoltatok abba, hogy ha a FB holnap csődbe megy, akkor vajon mi lenne? Én is most nézegettem, hogy te jó ég, hát egy csomó emberrel csakis ott tudok kommunikálni, mert annyira eltűnt minden más (msn, email, skype stb), de tényleg szinte minden.
Sztem ez azért nem normális így, hát az ezer visszaélési lehetőségről már nem is beszélve, de tény, hogy baromi gáz lenne, ha holnaptól megszűnne, mert hirtelen eltűnne igen sok ismerősöm a süllyesztőben örökre.
(most olyan ismerősökre gondolok, akik csak amolyan felszínesek, és nem túl közeliek, hogy a telszámuk is meg legyen, azért ebből a típusból is van pár ...)
Szerintetek jól van ez így? Mert sztem nagyon nincs, sőt egyre több havertól hallom, hogy letörölte magát, mert elég volt a hülyeségből, és hát tényleg ... van benne valami.
hát most írták h mégse ....
vagyis na, tudom h a fb is azt használja, de aztán mégse olyan a minőség ...
értem, hát oké
megpróbálok aludni akkor, de hát ez egy kész katasztrófa is így ...
meg ami durva h egész nagy cégek kommunikációját alapozzák a Skypera, sőt olyanról is tudok, hogy rádiós (URH-s) rendszereket összekötnek a sykepval, és így akár kézből vagy kocsiból is tud rádiózni de a skypen keresztül pl Bp-ről Kolumbiába ..
Szal ez sokaknak egy csapás lenne sztem.
Engem nem érdekel a facebook. Én nem vagyok fent, mégis népszerű ember vagyok, vannak barátaim. Nincsenek viszont felszínes kapcsolataim, vagy szeretek valakit, és akkor találkozunk személyesen, vagy nem bírom, akkor vele meg egyáltalán nem beszélek.
Annyiból talán zavar, hogy a pasik nem a számomat kérik el, hanem a nevemet, és ha mondom nekik, hogy azzal nem sokra mennek, ha csak nincs kedvük kikeresni a telefonkönyvből, azt hiszik, le akarom koptatni őket. De végül is mindegy, aki amiatt nem akar járni velem, mert nem vagyok fent, arra nincs értelme időt áldoznom.
16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!