Nem túlzás ez a fajta utánzás?
Figyelt kérdés
Az osztálytársnőm elég sok mindenben utánoz és kezd egy kicsit az idegeimre menni. Amint lesz valamilyen ruhadarabom vagy kiegészítőm ő vagy megveszi vagy kölcsönkéri. Az elején még kölcsön adtam néhány dolgomat (ha olyan kedvem volt), de mára kicsit elegem lett ebből... Ez még semmi... Riválist lát bennem és folyton jobb akar lenni nálam. pl.: lefogyni olyan vékonyra, mint amilyen én vagyok, mórikálja magát, stb. És mindezt úgy csinálja, hogy semmi őszinteség nincs benne és teljesen látszik, ha én nem lennék -most kicsit csúnyán fogom kifejezni magam- akkor egy világtalan loser lenne. Ő persze úgy fogja fel a kapcsolatunkat, hogy barátság van köztünk, de ezzel a magatartással és viselkedéssel én nem ezt érzem...2012. nov. 3. 22:47
1/4 anonim válasza:
Vannak ilyen emberek, nem kevesen, akiknek nincs semmiféle életük.
2/4 anonim válasza:
figyelj nekem ugyanez van!!!
oszttársnőm engem is utánoz... kinézek vmit de nincs még pénzem megvenni erre ő hamarabb megveszi és utána menőzik h neki hamarabb volt én utánoztam őt.... meg mindenbe leutánoz és jobb akar lenni mint én... tesin futunk az udvaron egymás mellett és én ki akarom kerülni másik bnőm h ne menjek bele a sárba és begyorsítok erre azt hiszi h őt akarom előzni és elkezd izomból sprintelni... ráadásul borzasztó egoista. azt hiszi mindenben jobb pedig ahogy te is mondtad nélkülem egy nagy rakás...se lenne. ja és mellette még cikiz is mintha ő tökéletes lenne...
egy a megoldás ne törődj vele!! csak az egyéniségeket utánozzák! ;)
3/4 A kérdező kommentje:
Mindenesetre, beszélek a fejével. Csak kicsit rosszul esik, hogy az egyéniségemet akarja lekoppintani... ://
2012. nov. 5. 19:58
4/4 anonim válasza:
egy próbát megér de rám nem hallgat az enyém... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!