2/10 anonim válasza:
Pl. nekem nincs. A baráti körömben is vannak egy páran, akiknek szintén nincs.
6/10 anonim válasza:
sztem egyre többen lesznek, akiknek nem lesz, mert rájönnek, hogy pletykarovatnál nem több a facebook. Sok értelme nincs. Akivel tartani akarom a kapcsolatot, mert fontos nekem azzal úgyis tartom, akivel nem azzal nem. Mivel e-mail, skype, telefon is van ám a világon, nem csak a FACEBOOK!
7/10 anonim válasza:
Nekem sosem volt, a férjemnek volt, de törölte.
9/10 anonim válasza:
jelentem volt, de már nincs.
meguntam, megutáltam, kész, vége, elég volt :)
ezt az elmebetegséget ami ott megy, én nem tudom, mi lesz már itt komolyan, hát sokan képesek egész nap előtte ülni és nyomogatni az idióta játékaikat, aztán meg elég gáz is másik oldalról a mai világban, mert munkáltatók is azzal kezdik, hogy az illetőt leellenőrzik facebookon, iwiw-en stb, és azért volt már ebből cirkusz, hogy kirúgtak embereket mert valamit mertek lájkolni, ami a cégnek ellenérdeke volt pl.
Szal egy kész katasztrófa sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!