Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek ez a Facebook-dili...

Szerintetek ez a Facebook-dili nem túlzás már?

Figyelt kérdés

Hát már oda jutottunk, hogy nagyon sokakat csakis pl facebookos emailen lehet elérni pl, és egyszerűen még csak írni se tudsz neki "normál" emailről, mert ugye csatolmányokat lehagyja meg visszadobja stb stb, lehetne mesélni, lényeg, hogy azért nem úgy működik az, mint egy gmailes email pl.

Belegondoltatok abba, hogy ha a FB holnap csődbe megy, akkor vajon mi lenne? Én is most nézegettem, hogy te jó ég, hát egy csomó emberrel csakis ott tudok kommunikálni, mert annyira eltűnt minden más (msn, email, skype stb), de tényleg szinte minden.

Sztem ez azért nem normális így, hát az ezer visszaélési lehetőségről már nem is beszélve, de tény, hogy baromi gáz lenne, ha holnaptól megszűnne, mert hirtelen eltűnne igen sok ismerősöm a süllyesztőben örökre.

(most olyan ismerősökre gondolok, akik csak amolyan felszínesek, és nem túl közeliek, hogy a telszámuk is meg legyen, azért ebből a típusból is van pár ...)

Szerintetek jól van ez így? Mert sztem nagyon nincs, sőt egyre több havertól hallom, hogy letörölte magát, mert elég volt a hülyeségből, és hát tényleg ... van benne valami.

2012. nov. 7. 06:27
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%
ja ez elég gáz de mondok neked még durvábbat. az MSN-t pár hónapon belül megszünteti a windows. szal az se lesz egyáltalán majd... én azon csodálkozok, hogy a gmail chat nem tört utat magának még
2012. nov. 7. 07:13
 2/14 A kérdező kommentje:

ez most komoly?

megszűnik az msn és kész, vége????

agyrém!!

és a Skype marad azért? vagy az se ??

2012. nov. 7. 07:43
 3/14 Malats ***** válasza:
A skype kap uj chatet majd.
2012. nov. 7. 10:28
 4/14 A kérdező kommentje:

ezt most hogy érted?

Skype marad a neve de tök más program lesz más funkciókkal vagy hogy?

2012. nov. 7. 10:40
 5/14 Malats ***** válasza:
Google-ön keress rá: 'megszünik az msn' , és elsö találat. Telorol nem tudok linkelni, azért irtam :)
2012. nov. 7. 10:53
 6/14 anonim ***** válasza:
A Microsoft par eve megvasarolta a Skype-ot, amibe most be fogja epiteni az MSN-t.
2012. nov. 7. 12:14
 7/14 anonim ***** válasza:
Ez hihetetlen h megszűnik az msn! Egyetlen barátommal dumálok neten, msn-t használok hozzá, és most megszűnik? Menjenek a jó k....-ba! A facebook sztem is egy túlreklámozott tökegyszerű platform, amit minden hülye tud kezelni. Én alig használom, mert az ember arcába tolja a sok szennyet meg baromságot, amikre én speciel nem vagyok kíváncsi. Én valszeg majd akkor másik progit fogok használni, ami hasonló az msn-hez.
2012. nov. 7. 12:18
 8/14 anonim ***** válasza:
Engem például nem érint, és nem is érdekel, hogy megszűnik az msn. Már egy ideje nem igazán jött be a gépemen, ezért átálltam a Gmail- és a FB-chatre.
2012. nov. 7. 13:00
 9/14 A kérdező kommentje:

Jó de figy, nem tudsz átállni, ugyanis se a FB se a gmailes chat nem biztosít neked se olyan lehetőségeket se olyan minőséget, mint pl a Skype!!

Hát kíváncsi leszek az új verzióra, de bizony nagyon is kellene pedig, mert én sok dél-amerikai ismerőssel is dumálok napi szinten, és azért mégse mindegy, hogy ezt telefonon teszem, jó drágán vagy csak így lazán benyomom a Skypet és annyi :(

2012. nov. 7. 13:58
 10/14 anonim ***** válasza:
Kerdezö, ne sz@rd mar össze magad, a Skype megmarad.
2012. nov. 7. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!