Szerintetek ez a Facebook-dili nem túlzás már?
Hát már oda jutottunk, hogy nagyon sokakat csakis pl facebookos emailen lehet elérni pl, és egyszerűen még csak írni se tudsz neki "normál" emailről, mert ugye csatolmányokat lehagyja meg visszadobja stb stb, lehetne mesélni, lényeg, hogy azért nem úgy működik az, mint egy gmailes email pl.
Belegondoltatok abba, hogy ha a FB holnap csődbe megy, akkor vajon mi lenne? Én is most nézegettem, hogy te jó ég, hát egy csomó emberrel csakis ott tudok kommunikálni, mert annyira eltűnt minden más (msn, email, skype stb), de tényleg szinte minden.
Sztem ez azért nem normális így, hát az ezer visszaélési lehetőségről már nem is beszélve, de tény, hogy baromi gáz lenne, ha holnaptól megszűnne, mert hirtelen eltűnne igen sok ismerősöm a süllyesztőben örökre.
(most olyan ismerősökre gondolok, akik csak amolyan felszínesek, és nem túl közeliek, hogy a telszámuk is meg legyen, azért ebből a típusból is van pár ...)
Szerintetek jól van ez így? Mert sztem nagyon nincs, sőt egyre több havertól hallom, hogy letörölte magát, mert elég volt a hülyeségből, és hát tényleg ... van benne valami.
ez most komoly?
megszűnik az msn és kész, vége????
agyrém!!
és a Skype marad azért? vagy az se ??
ezt most hogy érted?
Skype marad a neve de tök más program lesz más funkciókkal vagy hogy?
Jó de figy, nem tudsz átállni, ugyanis se a FB se a gmailes chat nem biztosít neked se olyan lehetőségeket se olyan minőséget, mint pl a Skype!!
Hát kíváncsi leszek az új verzióra, de bizony nagyon is kellene pedig, mert én sok dél-amerikai ismerőssel is dumálok napi szinten, és azért mégse mindegy, hogy ezt telefonon teszem, jó drágán vagy csak így lazán benyomom a Skypet és annyi :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!