Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Honnan tudhatom, hogy átlagosa...

Honnan tudhatom, hogy átlagosan írok-e?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretek írni. Blogoltam is sokszor és két könyvbe is belekezdtem. Befejezném mindkettőt, de sokszor elbizonytalanodok, mert szerintem nagyon átlagosan írok. Ötleteim mindig vannak, ihleteikből soha nem fogyok ki, ismerősök és ismeretlenek is mondták, hogy ebből még lehet valami. De én nem látom így és nem akarok akarom írásra pazarolni az időmet, ha nem vagyok jó író. Hogy jöjjek rá, hogy érdemes folytatnom az irogatást vagy nem?
2012. nov. 6. 16:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha már blogot írtál, és ott is közszemlére tettél valamit, akkor már csak kaptál visszajelzést... ha csak nem öncélúan csináltad az egészet.
2012. nov. 6. 16:49
 2/5 A kérdező kommentje:
2-6 ember olvasta öket és kaptam visszajelzéseket, de sosem értem, hogy miért lenne jó, az nem volt megindokolva, ezért olyankor is rgy nagy kérdőjel maradt csak, amit tisztán láttam lelki szemeim előtt
2012. nov. 6. 16:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezen én is sokat gondolkozom.Írással szeretnék majd foglalkozni én is.Sokan mondták,hogy jól írok,a magyartanárom és más emberek is,de nekem az ihlettel vannak gondjaim.Az utóbbi pár évben nem volt teljesen gondtalan az életem és ez nagyon betett az írásnak.Alig vettem pár könyvet a kezembe és így nagyon nem is fejlődtem.Úgyhogy biztos nem lesz egyszerű,de valamikor csak eljutok odáig,hogy sikerem legyen.Azt,hogy hogy írsz,csak akkor fogod megtudni,hogyha minél több embernek mutatod meg az írásaid és nemcsak laikusoknak.Vannak nagyon jó amatőr írói oldalak.Ha vannak novelláid,oda beküldheted és ott valószínű,véleményt is mondnak róla.Ilyen pl a lidércfény.
2012. nov. 6. 17:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2012. nov. 6. 18:16
 5/5 anonim válasza:

Ha késztetést érzel az írásra, írj!

Ha van ihleted, annál inkább!

Akkor is, ha neves és kevésbé neves irodalmárok nem biztatnak. Legfeljebb nem a könyvkiadásból fogsz meggazdagodni. És még az sem jelent semmit, ha a "szakma" nem értékel. Lehet, hogy még nem kiforrott a stílusod...

2012. nov. 6. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!