Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Átlagosan élők mentek nyaralni...

Átlagosan élők mentek nyaralni a nyáron?

Figyelt kérdés
Mi elég szűkösen vagyunk,de minden megvan ami kell, nem éhezünk, autó is van / a mai hónap kifejezetten nagyon sz@r, férjem is volt táppénzen, én is a kisfiammal, úgyhogy ááá.../ na mindegy is. Szóval a férjem azért dolgozik hétvégeken is, hogy legyen esélyünk elmenni. Mert csak a fizukból esélytelen lenne.
2012. ápr. 21. 10:14
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Ha sikerül 5.-re megyünk vissza ahova szoktunk menni.Kisfiam is nagyon élvezné, 3 éves.
2012. ápr. 21. 10:15
 2/12 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom ennyit megérdemlünk ebben a rohanó világban. Egyébként a Bükkben mennénk/megyünk.
2012. ápr. 21. 10:18
 3/12 anonim válasza:
Mi az átlagnál kicsit jobban élünk de még nekünk se sikerül minden nyáron nyaralni menni! Most nyáron bizti hogy nem is fogunk max.1-2 napra a közelbe de még ez se biztos.
2012. ápr. 21. 10:19
 4/12 anonim ***** válasza:
Mi a párommal 2 éve élünk együtt hivatalosan több mint 3 éve járunk az elmúlt 3 évben mindig mentünk valahová nyaralni. Az első évben csak 4 napra mentünk el Balatonra ismerősömék nyaralójába. Tavaly előtt egy Horvátországi utazás jött össze mert akkor sok pénz jött be a konyhára nekünk finoman szólva kidolgoztam a belem de azt mondom megérte mert ennyi járt nekünk. Tavaly szintén csak Balatonon voltunk akkor 8 napra mentünk le. Most hogy elfogunk-e tudni menni az még jó kérdés. Nekem 2 hete van új munkahelyem próbaidő alatt nem mehetek szabira igaz anyagilag sem állunk úgy de talán egy hosszabb hétvégét betudunk fogni rá, ha ismerősöm házába megyünk. Szerencsére mi tudunk spórolni a fizunkból előző helyemen elég jól kerestem abból még maradt jócskán, most jelenleg kevés lesz a fizu nálam de éhen halni nem fogunk szerencsére. Autónk az van amit a mai benzin árak mellett ritkán haszsnálok maximum nagy bevásárlásra amikor nincs kedvem a tömegközlekedésen cipelni a 4 teli táskát.
2012. ápr. 21. 10:28
 5/12 porcukormókus válasza:

Hát nagyon szeretnénk menni, remélem idén összejön, mert már 3-4éve nem voltunk sehol, még hosszú hétvégén sem.

Amikor a lányunkat vártuk, megfogadtuk, hogy elmegyünk valahova, amíg még "egyben" vagyok, de aztán nem jött össze, kifutottunk az időből. (meg a pénzből is, fel kellett újítani elég rendesen a házunkat)

Szeptemberre várjuk a kisfiúnkat, a "nagy" most 10 hónapos szóval idén nyáron már jó lenne eljutni valahova, mert jövőre már elég sűrű lesz a program.

Nagyon jó lenne egy hétre kiszakadni a hétköznapokból és egy kicsit feltöltődni.

Elég szomorú, hogy évente egy nyaralás (plusz ne adj'Isten télen egy síelés) már luxusnak számít. Alapnak kellene lennie, szülőknek, gyerekeknek egyaránt.

Amikor kisgyerek voltam, egyszer jutottunk el egy hétre tengerpartra, és hát örök emlék.

2012. ápr. 21. 10:33
 6/12 anonim válasza:
Én nagyon szeretnék elmenni valahová nyáron, márcsak a gyerkőc miatt is. Tavaly Sopronban voltunk és nagyon élvezte. Mi is plusszmunkákból próbálunk spórolni a nyaralásra. Hol voltatok a Bükkben?
2012. ápr. 21. 10:36
 7/12 A kérdező kommentje:
Amikor én voltam gyerek minden évbe mentünk a Balatonra, aztán a Mátrába jártunk éveken át. Úgy 14-15 éves koromig. Annyira jó emlékek.Pedig 3-an vagyunk tesók. Anyukám szociális segítő volt, apukám vasutas, majd mozigépész. Tehát nem kerestek sokat, de mégis. Igaz a munkahelyi üdülőkbe mentünk mindég, és így olcsóbb volt. De amit az utolsó írt, az igaz, hogy a nyaralás már szinte luxus.
2012. ápr. 21. 10:40
 8/12 A kérdező kommentje:
kedves utolsó. Sajógalgócra járunk.
2012. ápr. 21. 10:41
 9/12 A kérdező kommentje:
Az is bánt, hogy én úgymond nem tudok beleszállni a nyaralásra, nem tudok plusz munkát vállalni a gyerkőc miatt.Így a férjemre marad a nyaralási pénz összehozása. De nem panaszkodik, és azért nagyon becsülöm.
2012. ápr. 21. 10:44
 10/12 anonim ***** válasza:

Hú, mi már nagyon-nagyon rég nem voltunk sehol. Régebben anyum nem dolgozott, mivel nagymamámat gondozta. 11 évesen mentem anyummal Spanyolországba, azt is azért, mert aránylag olcsó volt, és a rokonok nem kértek pénzt az utazásért, igaz, ők Ausztriában élnek, ott azért jobban megy. :) Néhányszor voltunk még náluk, de ezen kívül semmi, csak egy-két napot kirándultunk a közeli erdőben.

Most szerencsére jobban állunk anyagilag, bár mivel apum taxisofőr, eléggé odavágott minket a benzin árának drasztikus növekedése... Azonban lehetőséget kaptam, hogy idén nyáron Németországba utazhassak egy cserediák program keretében. :) A szüleim, főleg anyum, meg azért gürcöl, hogy megteremthesse az anyagi részét az útnak. Nagyon becsülöm érte. :)

17/L

2012. ápr. 21. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!