Átlagosan élők mentek nyaralni a nyáron?
Hát nagyon szeretnénk menni, remélem idén összejön, mert már 3-4éve nem voltunk sehol, még hosszú hétvégén sem.
Amikor a lányunkat vártuk, megfogadtuk, hogy elmegyünk valahova, amíg még "egyben" vagyok, de aztán nem jött össze, kifutottunk az időből. (meg a pénzből is, fel kellett újítani elég rendesen a házunkat)
Szeptemberre várjuk a kisfiúnkat, a "nagy" most 10 hónapos szóval idén nyáron már jó lenne eljutni valahova, mert jövőre már elég sűrű lesz a program.
Nagyon jó lenne egy hétre kiszakadni a hétköznapokból és egy kicsit feltöltődni.
Elég szomorú, hogy évente egy nyaralás (plusz ne adj'Isten télen egy síelés) már luxusnak számít. Alapnak kellene lennie, szülőknek, gyerekeknek egyaránt.
Amikor kisgyerek voltam, egyszer jutottunk el egy hétre tengerpartra, és hát örök emlék.
Hú, mi már nagyon-nagyon rég nem voltunk sehol. Régebben anyum nem dolgozott, mivel nagymamámat gondozta. 11 évesen mentem anyummal Spanyolországba, azt is azért, mert aránylag olcsó volt, és a rokonok nem kértek pénzt az utazásért, igaz, ők Ausztriában élnek, ott azért jobban megy. :) Néhányszor voltunk még náluk, de ezen kívül semmi, csak egy-két napot kirándultunk a közeli erdőben.
Most szerencsére jobban állunk anyagilag, bár mivel apum taxisofőr, eléggé odavágott minket a benzin árának drasztikus növekedése... Azonban lehetőséget kaptam, hogy idén nyáron Németországba utazhassak egy cserediák program keretében. :) A szüleim, főleg anyum, meg azért gürcöl, hogy megteremthesse az anyagi részét az útnak. Nagyon becsülöm érte. :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!