Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hova mentek nyaralni, akár...

Hova mentek nyaralni, akár pár napra is? Konkrétat írjatok kérlek, mert tippeket keresek!

Figyelt kérdés
Köszönöm :D

2012. márc. 31. 16:06
 1/9 anonim ***** válasza:

Na de mi az igény?

mennyi a keret?

Külföld? belföld?

nagy a keret kicsi?

mennyi idöre?

mi maldív szigeteken voltunk gyerekkel és szuper volt mindenkinek.

2012. márc. 31. 16:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Balatonkeresztúrra megyünk 3nap/2 éjszakára júniusban. 2,5 éves lesz akkor a kisfiunk, most megyünk először nyaralni így hármasban. Pontosabban 5-en megyünk a barátainkkal.
2012. márc. 31. 19:12
 3/9 anonim ***** válasza:

Mi Szépalmapusztára mentünk tavaly, és idén is oda tervezünk, mert fantasztikus hely, gyönyörű! Nézz utána a honlapjukon: www.szepalma.hu

Megéri! Mindenhogyan!

Ezenkívül még Siófok a sláger, oda is megyünk. Most is voltunk nemrég.

2012. márc. 31. 19:42
 4/9 anonim ***** válasza:

Első válaszolónak: Testvérem volt Maldív szigeteken 2 évvel ezelőtt...Jó neki...Mi sajnos nem tehetjük meg, hogy elmenjünk :((( Igazából nekem az álmom: Ausztrália :)

Biztos gyönyörű hely a sziget, képeket láttam csak róla.

Bocsi az offért!

2012. márc. 31. 19:44
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igények:

-2 éves gyerkőccel

-max 1 hét

-belföld

-legyen strand

-busszal, vonattal megközelíthető legyen, mert sajnos nem biztos, hogy addigra lesz kocsink :(

2012. márc. 31. 20:55
 6/9 A kérdező kommentje:
Megnéztem a Szépalmát valóban gyönyörű hely, de a napi 29.500 Ft sok nekünk! :(
2012. márc. 31. 20:58
 7/9 anonim ***** válasza:
sárvárra megyünk már sokadszorra. Elég sok panzió van, különböző igényeknek, és a strand fantasztikus, főleg az új élményrészleg családoknak. A jegyet fel tudod iratni reumatológussal (elvileg évi 2*2 hetet bárkinek felírnak gyógyfürdőbe, egy 30-40 éves embernek meg simán vannak hátproblémái pl), így az csak pár 100 ft, mi masszázst is szoktunk kérni, és még így is olcsóbban jön ki mint teljesáron.
2012. ápr. 1. 13:33
 8/9 anonim ***** válasza:

3. válaszoló vagyok. Apartmant nézd meg, de a család részére kedvezményt adnak. Igaz mi tavaly üdülési csekkel fizettünk, az volt 150.000 Ft, és csak 4 teljes nap. Ha hosszabb időre mentek, akkor kaptok kedvezményt. Szerintem egy telefont megér, ha érdeklődsz.

Persze az lesz, amit Ti szeretnétek, remélem találtok megfelelő helyet!

2012. ápr. 5. 15:15
 9/9 besucher válasza:
Hajdúszoboszlót ajánlom! Jól megközelíthető, jó éttermek és strandok vannak.
2012. jún. 1. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!