1,5 évessel és 3 évessel hova mennétek nyaralni 3-4 napra belföldön? Mindenképp víz mellé mennétek?
Én nem mennék víz mellé.
Oda mennék, ahol van gyerekmedence, játszószoba, esetleg tematikus foglalkozások, játszótér.
Mi ide megyünk:
Őrséget ajánlom. Mi egy tanyán laktunk (2 és 4,5 évessel), rengeteg állat volt, lehet szépeket kirándulni, és a közelben van több tó is (pl. Vadása). Igazi vidéki, boldog, csendes nyaralás volt. rengeteg az állat, csak akkor menjetek oda, ha senki nem tisztaság mániás a családban.
(Mi a Ferencz portán laktunk, nagyon jó hely, de van lovastanya és sok egyéb lehetőség is)
Mi soha nem vízpartra megyünk (ugyanilyen idős gyerekek), inkább olyan helyre, ahol van állatkert, erdő, stb.
Nem szeretem a vizet, semmi kedvem azon parázni, hogy melyik gyerekem fullad bele, vagy melyik szed össze valami kórságot a vízből.
A fiam egy vízi kacsa. Pici kora óta járunk baba úszásra. Borzasztóan imádja a vizet. Szinte tök mindegy Neki, hogy a Balatonban "úszkáljon", vagy egy medencében. Biztosan víz mellé megyünk, szerintem a Balatonra. A Balaton mellett sok olyan hely van, ahol medencében is lehet pacsálni. Ez rosszabb idő esetén jól fog jönni. Azt azért megjegyezném, hogy én is és a férjem is vízimádóak vagyunk (bár a férjem fázósabb a vízben). Engem is alig lehetett/lehet kikönyörögni a medencéből.
De rengeteg olyan hely van a hegyekben is, ahol a szálláson, vagy közelében van strandolási lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!