Mi a véleményetek az Evila névről?
Kérdező!
Örülj neki hogy te ennyire művelt ember vagy!Mi valószínűleg nem vagyunk azok szerinted.De majd ha neked is lesz gyereked megtudod hogy a háztartás és a gyerek mellett mennyi időd marad az olvasásra!
Amúgy meg mi a többség nem irodalmi műből választottunk nevet a gyerekünknek!
De ezek szerint te nem is arra voltál kíváncsi hogy a név hogy tetszik itt a válaszolóknak hanem hogy mennyire vagyunk műveltek.És kezdem azt hinni hogy te csak egy tizenéves unatkozó vagy.
"de talán valaki ír aki hallott róla és tetszik neki"
Miért el kell ahhoz olvasni a könyvet hogy tetszen a név?
Ha elolvasom akkor se fog tetszeni!
Akkor miért nem azt kérdezted hogy ki olvasta Jókai Mór Fekete gyémántok című regényét???!!!
Engedd már meg nekem hogy azt olvassak amit szeretnék,és ne keljen e miatt magam szégyellni! De tök mindegy mert akár miben is szerepel ez a név akkor sem tetszik!
Tévedsz, ugyanis van gyerekem.
És nagyon is sok minden leszűrhető abból, hogy ki ismer egy Jókai regényben szereplő nevet.
Egyébként csak te háborogsz! Részemről a téma befejezve, mert értelmetlennek találom a folytatást...
Off: A kerdesrol kapasbol Jokai jutott eszembe. Annal is inkabb, mivel nincs tiz perce, hogy befejeztem az egyik konyvet, amit harmadszorra olvastam :D Zsenialis.
On: tetszik a nev, bar mashol meg nem hallottam. Viszont a Fekete gyemantok az egyik nagy kedvencem, igy elfogult vagyok.
Én meg elsőre Evitát olvastam.
Szép hangzású; fura, de nem a rossz értelemben (szóval nem idétlen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!