Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az Evila...

Mi a véleményetek az Evila névről?

Figyelt kérdés
Jókai: Fekete gyémántok című regényében szerepel. Szerintem nagyon szép!
2012. nov. 6. 15:01
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
35%

Kérdező!

Örülj neki hogy te ennyire művelt ember vagy!Mi valószínűleg nem vagyunk azok szerinted.De majd ha neked is lesz gyereked megtudod hogy a háztartás és a gyerek mellett mennyi időd marad az olvasásra!

Amúgy meg mi a többség nem irodalmi műből választottunk nevet a gyerekünknek!

De ezek szerint te nem is arra voltál kíváncsi hogy a név hogy tetszik itt a válaszolóknak hanem hogy mennyire vagyunk műveltek.És kezdem azt hinni hogy te csak egy tizenéves unatkozó vagy.

2012. nov. 6. 15:26
 22/29 anonim ***** válasza:
52%

"de talán valaki ír aki hallott róla és tetszik neki"

Miért el kell ahhoz olvasni a könyvet hogy tetszen a név?

Ha elolvasom akkor se fog tetszeni!

2012. nov. 6. 15:28
 23/29 anonim ***** válasza:
67%

Akkor miért nem azt kérdezted hogy ki olvasta Jókai Mór Fekete gyémántok című regényét???!!!

Engedd már meg nekem hogy azt olvassak amit szeretnék,és ne keljen e miatt magam szégyellni! De tök mindegy mert akár miben is szerepel ez a név akkor sem tetszik!

2012. nov. 6. 15:28
 24/29 A kérdező kommentje:

Tévedsz, ugyanis van gyerekem.

És nagyon is sok minden leszűrhető abból, hogy ki ismer egy Jókai regényben szereplő nevet.

Egyébként csak te háborogsz! Részemről a téma befejezve, mert értelmetlennek találom a folytatást...

2012. nov. 6. 15:30
 25/29 anonim ***** válasza:
66%
Nekem úgy hangzik,mintha egy új ásványvíz márka neve lenne :D
2012. nov. 6. 15:32
 26/29 anonim ***** válasza:
51%

Off: A kerdesrol kapasbol Jokai jutott eszembe. Annal is inkabb, mivel nincs tiz perce, hogy befejeztem az egyik konyvet, amit harmadszorra olvastam :D Zsenialis.

On: tetszik a nev, bar mashol meg nem hallottam. Viszont a Fekete gyemantok az egyik nagy kedvencem, igy elfogult vagyok.

2012. nov. 6. 16:18
 27/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó, nekem is nagy kedvencem ez a regény, aki olvasta, tudja miért is szép Evila!
2012. nov. 6. 16:22
 28/29 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszik a mű és a név is. Bár Evelyne-ként jobban hangzott :)
2012. nov. 7. 18:58
 29/29 anonim ***** válasza:

Én meg elsőre Evitát olvastam.

Szép hangzású; fura, de nem a rossz értelemben (szóval nem idétlen).

2012. nov. 8. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!