Zenóbia, Palóma, Arlette, Brigitta, Bella névről vélemények?
Bella!! A Brigitta is viselhető, normális név, de nekem nem tetszik. A másik hármat remélem te sem gondolod komolyan.
Palóma...:D Jesszus :D
Bella:)
Es talan meg az Arlette. Sosem hallottam, de kulonleges.
Bella tetszik. Ha kislányunk lett volna, ez a név esélyes volt, bár Annabella lett volna egész pontosan.
A többi különösebben nem tetszik, az első három főleg nem.
Zenóbia - borzalmas
Palóma - kávé
Arlett - borzalmas
Brigitta - viselhető, bár nekem nem tetszik
Bella - szép, bár tényleg sokan adják a kutyáknak, illetve az Alkonyat-sorozat főszereplője is Bella
Tehát ha nem akarsz kiszúrni a gyerekeddel egy életre, akkor vagy a Brigittát, vagy a Bellát választod.
A Paula és Paulinában volt Zenobia, Paloma márkájú kávét iszom naponta..szóval ez a kettő alapból kiesett.
Bella inkább kutyusnév, Brigittával tele a padlás, de az Arlette meg nagyon furcsa egy magyar kislánynak.
Mindent összegezve főként Brigitta az, ami szerintem ezekből oké.
Palóma jelentése: galamb. A galambokra meg én vhogy nem tudok madárként tekinteni, nekem ők repülő patkányok. Bocsi :D
Brigitta, Bella nagyon szép név. Bellának ugye eleve a jelentése is az, hogy szép. Ezek nagyon tetszenek. Másik kettőről még sosem hallottam, de nem tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!