Mi a véleményed a Mirabella névről? Milyen kép ugrik be róla?
Figyelt kérdés
Szerinted hogy néz ki és milyen tulajdonságokkal rendelkezik egy Mirabella?2012. okt. 24. 14:52
1/8 anonim válasza:
Nekem egy alacsony duci 40es nő jut eszembe a név hallatán, aki folyton vihog.
2/8 anonim válasza:
Nekem egy telenovella hősnő,aki szemüveges és csúnya de szép lesz......:)))
3/8 anonim válasza:
Egy üdítőre asszociálok, a Mirindára, amit különösebben sosem szerettem.
4/8 anonim válasza:
A ringló szilva ugrik be, amit nem szeretek. :-) Ha pedig személy, akkor egy kövér, frusztrált 50-es.
5/8 A kérdező kommentje:
Hát.... érdekes válaszok eddig. Tök más mint ami nekem mindig is a fejemben volt róla. :D Látta valaki a Koldus és királylányt? Én tegnap láttam, amiben pont volt egy ilyen nevű csaj, és én pontosan ilyennek is képzeltem el előtte. Már nagyon régóta tetszik ez a név, ezzel csak még jobban megtetszett mert gyönyörű csaj és a filmben olyan erős egyéniség is. Aki látta tudja miről beszélek:D http://www.youtube.com/watch?v=_mB-D3mdenc
2012. okt. 24. 15:11
6/8 anonim válasza:
Nekem is a brazil szappanoperák jutottak eszembe elsőre, sajnálom. Biztosan szép filmet láttál, és a fontos, hogy neked tetszen.
7/8 anonim válasza:
Nekem egy ló ugrik be. :D
De valószínű csak azért, mert egy regényben így hívták a főszereplő lovat...
8/8 anonim válasza:
Nekem a fogamzásgátlóm ugrik be róla :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!