Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az Evila...

Mi a véleményetek az Evila névről?

Figyelt kérdés
Jókai: Fekete gyémántok című regényében szerepel. Szerintem nagyon szép!
2012. nov. 6. 15:01
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
34%
Egyébként miért kérdezed meg mások véleményét, ha a negatív nem érdekel?
2012. nov. 6. 15:19
 12/29 A kérdező kommentje:

Persze, ha ti így gondoljátok nem gond. Csak érdekelt! Én ettől még továbbra is szépnek találom.

Egyébként az Éva névből származik, annak pedig nem sok köze van az ördöghöz.

De amúgy is lehet, hogy nem ez a megfelelő oldal...

2012. nov. 6. 15:20
 13/29 anonim ***** válasza:
57%

Kedves Kérdező!Feltetted a kérdésedet: mi a véleményetek...?

És hát a válaszolók zömének az a véleménye,amit leírt.Ne sértődj meg ezért,ők csak válaszoltak az ÁLTALAD feltett kérdésre.És oké,hogy kit érdekelnek az angolok...de a többségnek látod hogy ez ugrik be.Sajnos egyre kevesebben olvassák a magyar irodalmat; és ezt nem hányhatod a szemére senkinek sem.És ez csak rosszabb lesz; csak jelzem!Kérdezz meg egy 14-16 év körüli fiatalt...ők sem fogják neked kapásból megmondani,hogy ez a név melyik műben szerepelt.

A kérdésedre válaszolva,ha megengeded: én sem adnám a gyermekemnek és bizony pont azért,mert egyből az angol hasonló hangzású szó ugrik be róla.

És nem tartom magam egy műveletlen embernek...

2012. nov. 6. 15:20
 14/29 anonim ***** válasza:
52%

6.vagyok

Kérdező!

Miért húzod fel így magad?Te feltettél egy kérdést és a többiek csak válaszoltak rá.

Ha nekde ez a név tetszik akkor add ezt,ennyi.

2012. nov. 6. 15:21
 15/29 A kérdező kommentje:
Érdekelt, hogy mennyire olvasottak az emberek, de a válaszokból nem túl sok jót lehet leszűrni, úgy látszik Jókai ma nem divat.
2012. nov. 6. 15:21
 16/29 anonim ***** válasza:
OFF Évát mint tudjuk, bűnben vitte a kígyó képébe bújt ördög.....
2012. nov. 6. 15:22
 17/29 anonim ***** válasza:
*neked
 18/29 anonim ***** válasza:
82%

"Úgy látszik kevesen olvasnak klasszikus magyar irodalmat. Ez elszomorító!"

Bocs de nem értem a logikád!!! Attól hogy elolvasom ezt az irodalmi művet,maga a név még nem fog tetszeni!!!

A kérdésedben véleményeket kértél,ha a legtöbb negatív el kell fogadni,nem háborogni.............

19/29 anonim ***** válasza:
61%
Ha mert te egy nev ismeretével le tudod szúrni hogy ki mennyire olvasott??? Gratulálok.
2012. nov. 6. 15:23
 20/29 A kérdező kommentje:
Felhúzni magam? Valamit félreértettél.Itt maximum elszomorodni lehet a műveletlenségen. De hát ez van.Hátha ír még valaki, aki hallott róla és tetszik neki.
2012. nov. 6. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!