Miért szeretik a csajok annyira a néger pasikat?
Szinte minden csaj ismerősömnek tetszenek a néger csávók... megkérdeztem tőlük miért azt mondták mert különlegesek.
(a viccesek kedvéért a farok témájuk nem érdekel, ezen kívül)
A világon a leghosszabb nemiszerve egy fehérembernek (mármint az emberek közül) van, csak most nem jut eszembe a neve xD de tény hogy a feketék általában nagyobbak, izmosabbak.
Én fiú vagyok, szerintem különlegesek a néger nők csak hát csúnyák szegények :D na meg többnyire nagyok, kövérek.
Nekem se jönnek be.
nagyon nem tetszenek.
Nekem sem tetszenek.
Szexuálisan egyáltalán nem vonzanak , sőt inkább undorítónak találom őket szexualitás szempontból de ugyanígy vagyok a cigányokkal is.
Fehér fehérrel , fekete feketével.
A ruhákat se mossuk egybe.
Nekem pl. nem jönnek be, méret ide vagy oda.
De azért az nem lehet véletlen (?), hogy a fehér csajoknak a fekete pasik, a fehér pasiknak meg az ázsiai nők jönnek be általában.
nekem se jönnek be.
tényleg majomhoz hasonlítanak, ha nem lennék keresztény, akkor kicsit elgondolkodnék az evolúció hitelességén :D
Mert aaaanyiira izgatoak es kivanatosak!
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!