Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » "Annak a nőnek" a két gyerekér...

"Annak a nőnek" a két gyerekére vajon milyen jövő vár ezután?

Figyelt kérdés
Természetesen Polcz Erikáról van szó. Az egész országot most ez az ügy foglalkoztatja és persze mindenki sajnálja Bencét, mivel ő az áldozat. Azonban én azt gondolom, hogy igazából nem ő az egyetlen, hanem van még két másik is, a két saját gyerek. Az egyikük kamaszlány, a másik Bence-korú fiú. Egy ilyen esetben ez a két gyerek hogyan képes folytatni az életét, milyen lesz a jövőjük, engem ez érdekelne?!
2012. nov. 5. 16:21
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Tényleg fent van az iwiwen a kép a lányáról, firól. Sajnos ők is áldozatok ebben.. és sajnos lesznek akik őket is bántani fogják..

Én mindig azt hittem nincs rosszabb érzés annál hogy úgy kellett felnőnöm hogy az anyám egy agresszív alkoholista.

De tudom van ennél sokkal rosszabb. Amikor úgy kell élni hogy az anyád egy gyilkos..

2012. nov. 5. 17:47
 22/28 A kérdező kommentje:
Igen, ez engem meglepett. amikor először hallottam erről az ügyről, elképzeltem belül a tettest. Egy lerobbant alkoholistára gondoltam, züllött képpel és max. valamilyen kulimunkával. De nem, mert egyrészt egy teljesen átlagos 40-es nő, másrészt ahogyan értesültem, a NAV-nál dolgozott, tehát valami agyának csak kellett lennie. Bár az érzelmi intelligenciája ennek ellenére a béka segge alatt, kell legyen.
2012. nov. 5. 17:49
 23/28 anonim ***** válasza:

Azért csak követi a témát a nő is..

Az iwiw szerint

"Mikor lépett be utoljára:2012.11.05. 00:59" kor már az iwiw oldalán fent volt..

2012. nov. 5. 17:51
 24/28 anonim ***** válasza:
Ő nem követheti, biztos nem engedik a nethez. Biztos valamelyik családtag.
2012. nov. 5. 18:24
 25/28 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem tök undorító, hogy mindenki velük foglalkozik már napok óta.

Iszonyatosan sajnálom a kisfiút, de az ítélkezés a bíróság dolga, az azt megelőző nyomozás és "találgatás" pedig a rendőrségé és az ügyészségé, nem pedig a GYIK közönségéé...

2012. nov. 5. 20:11
 26/28 anonim ***** válasza:

Silent Öcsi:

Ne írogass nekem kérlek privát üzenetet, mert annyira nem érdekel a téma! Köszönöm!

Nem "ferdítettem", hanem azért írtam, mert a média emlegeti mostoha anyaként azt a nőt.

2012. nov. 12. 08:50
 27/28 anonim ***** válasza:

Hiába pontoztatok le, akkor sem kellene ennyit foglalkozni a témával.

Majd a bíróság meg a rendőrség eljár az ügyben, az ő dolguk, nem a mienk!

2012. nov. 12. 10:00
 28/28 anonim válasza:
A lányának családja van ezért nem is beszélnek róla amúgy a csaj le tagadja az annyát nem voltak jóban a kis lányt is elakarta vetetni tőle de a lány és a párja nem engedték a fia meg az apjával él
2015. jan. 13. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!