"Annak a nőnek" a két gyerekére vajon milyen jövő vár ezután?
engem meg az érdekelne, hogy ha egyszer nevelőszülő volt, miért nem adta vissza a szerencsétlen gyereket, miért kellett megölnie?
a két gyereket sem irigylem ám.... életük végéig abban a tudatban élni, hogy az anyjuk egy mocskos gyilkos
Polcz Erika Bence nevelőapjának a barátnője volt. Így lett a nevelőanyja (más szóval mostoha anyja) Bencének.
Bence nevelőapja meg azért nem az édesapja, mert a volt feleségének lett egy alkalmi kapcsolatból gyermeke, és mivel már volt egy közös lányuk, nem akarta, hogy intézetbe kerüljön Bence.
Nem volt nevelőszülő, jogilag semmi köze nem volt a gyerekhez, csak a (nevelő) apa barátnője volt, de állítólag már 2 éve nem laktak együtt.
Mi vár a gyerekere? Egy életen át nem mossák le magukról, hogy egy gyilkos gyerekei. Tönkretette a nő mindegyikük életét.
Én csak azt remélem nem őket büntetik majd a kortársaik,mert ők nem érdemelnék meg! Már csak azért is mert közösségi oldalakon már a nővérét is elkezdték szidni hogy biztos benne volt mert nem sírt mikor nyilatkozott:S
Egy ilyen sebet ha pszichológus nem segít begyógyítani komoly mentális problémákat okozhat az a baj (szociófobiától elkezdve a kényszerbetegségig vagy pánikbetegség) bármi..Édesapjáról ne is beszéljünk, neki most a legnehezebb,hiszen saját magát okolja a történtekért!
Engem a legjobban az háborít fel hogy Zárt osztályra ítélték a nőt!! Ezek után?? Könyörgöm kedves bátyám is volt zárt osztályon ÁRTATLANUL! Ezt a szörnyeteget meg egy ilyen ügy után oda zárják?? Miért nem börtönbe? Ott biztos megkapná a magáét a rabtársaktól meg az őröktől,és élete végéig! Ha ez a magyar igaszságszolgáltatás akkor nagyon szomorú vagyok..
16.31
Nem tudom, ezt honnan vetted, de az elkülönítést jelen esetben értem. Ha bárki mást melléengednének, nem érné meg a tárgyalást.
nevelőszülő, meg zárt osztály ... jajistenem ... miért írtok hülyeségeket?
1 nem nevelőszülő, hanem a nevelőapa barátnője
2 elmeorvos megvizsgálja, és kiderül pszichésen mennyire sérült a nő, még nincs zártosztály .... ehhh
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!