Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » "Annak a nőnek" a két gyerekér...

"Annak a nőnek" a két gyerekére vajon milyen jövő vár ezután?

Figyelt kérdés
Természetesen Polcz Erikáról van szó. Az egész országot most ez az ügy foglalkoztatja és persze mindenki sajnálja Bencét, mivel ő az áldozat. Azonban én azt gondolom, hogy igazából nem ő az egyetlen, hanem van még két másik is, a két saját gyerek. Az egyikük kamaszlány, a másik Bence-korú fiú. Egy ilyen esetben ez a két gyerek hogyan képes folytatni az életét, milyen lesz a jövőjük, engem ez érdekelne?!
2012. nov. 5. 16:21
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
71%

engem meg az érdekelne, hogy ha egyszer nevelőszülő volt, miért nem adta vissza a szerencsétlen gyereket, miért kellett megölnie?

a két gyereket sem irigylem ám.... életük végéig abban a tudatban élni, hogy az anyjuk egy mocskos gyilkos

2012. nov. 5. 16:23
 2/28 anonim ***** válasza:
88%

Polcz Erika Bence nevelőapjának a barátnője volt. Így lett a nevelőanyja (más szóval mostoha anyja) Bencének.

Bence nevelőapja meg azért nem az édesapja, mert a volt feleségének lett egy alkalmi kapcsolatból gyermeke, és mivel már volt egy közös lányuk, nem akarta, hogy intézetbe kerüljön Bence.

2012. nov. 5. 16:26
 3/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt nevelőszülő, jogilag semmi köze nem volt a gyerekhez, csak a (nevelő) apa barátnője volt, de állítólag már 2 éve nem laktak együtt.

Mi vár a gyerekere? Egy életen át nem mossák le magukról, hogy egy gyilkos gyerekei. Tönkretette a nő mindegyikük életét.

2012. nov. 5. 16:27
 4/28 A kérdező kommentje:
Ahogyan én hallottam, azt képzelte, hogy ha eltűnik Bence, akkor övé lesz a fickó. De ennek a nőnek a gondolkodását megérteni sem lehet, annyira messze van a normálistól.
2012. nov. 5. 16:28
 5/28 A kérdező kommentje:
Szerintem nekik csak akkor lehet majd nyugalmuk, ha egy teljesen új életet kezdhetnek majd egy új környezetben. De maga a teher akkor is borzasztó nehéz lesz.
2012. nov. 5. 16:31
 6/28 anonim ***** válasza:
a két gyerekének is tönkrement az élete ... ezt nem lehet feldolgozni amit az anyjuk tett ...
 7/28 anonim ***** válasza:
66%

Én csak azt remélem nem őket büntetik majd a kortársaik,mert ők nem érdemelnék meg! Már csak azért is mert közösségi oldalakon már a nővérét is elkezdték szidni hogy biztos benne volt mert nem sírt mikor nyilatkozott:S

Egy ilyen sebet ha pszichológus nem segít begyógyítani komoly mentális problémákat okozhat az a baj (szociófobiától elkezdve a kényszerbetegségig vagy pánikbetegség) bármi..Édesapjáról ne is beszéljünk, neki most a legnehezebb,hiszen saját magát okolja a történtekért!

Engem a legjobban az háborít fel hogy Zárt osztályra ítélték a nőt!! Ezek után?? Könyörgöm kedves bátyám is volt zárt osztályon ÁRTATLANUL! Ezt a szörnyeteget meg egy ilyen ügy után oda zárják?? Miért nem börtönbe? Ott biztos megkapná a magáét a rabtársaktól meg az őröktől,és élete végéig! Ha ez a magyar igaszságszolgáltatás akkor nagyon szomorú vagyok..

8/28 anonim ***** válasza:
Zárt osztályra??? Nem került börtönbe? Ezt hol olvastad?
2012. nov. 5. 16:35
 9/28 A kérdező kommentje:

16.31

Nem tudom, ezt honnan vetted, de az elkülönítést jelen esetben értem. Ha bárki mást melléengednének, nem érné meg a tárgyalást.

2012. nov. 5. 16:38
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

nevelőszülő, meg zárt osztály ... jajistenem ... miért írtok hülyeségeket?

1 nem nevelőszülő, hanem a nevelőapa barátnője

2 elmeorvos megvizsgálja, és kiderül pszichésen mennyire sérült a nő, még nincs zártosztály .... ehhh

2012. nov. 5. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!