"Annak a nőnek" a két gyerekére vajon milyen jövő vár ezután?
Félinformációkhoz ne költsetek már sztorikat! Jesszus, össze-vissza beszél mindenki...
Nem "ítélték" zárt osztályra, még a bírósági szakasz messze nem is kezdődött el, milyen ítéletről beszélünk!?
Ilyen esetekben kelenne vissza állitani a halál büntetést :
Illetve minden gyilkosnak halál büntetés járna:
Igy kap 20-30 évet tudja ,hogy mikor szabadul.
A halál büntetésnél nem tudja ,hogy mikor van a napja éve igy nagyobb lelki terorban van :
Persze ez csak az én véleményem.
Csak annyit kivánok neki és a büntársainak ,hogy /szépen köszönjék meg a rabtársaik neki / ahogy az ilyenkor lenni szokott.
Akét gyerek visszont biztos,hogy nem tudja segitség nélkül feldolgozni a történteket.
különben meg azt sem lehet tudni mi történt. annyira undorító h az egész ország ezen csámcsog. lépjünk túl és tegyünk róla h több ilyen ne legyen de ne élvezkedjünk már más baján...
(pontozzatok csak le, erkölcsileg úgyis a béka s.gge alatt van ez az oldal)
Hihetetlen hogy itt is mit hordanak össze..
De én válaszolok a kérdésedre.
A kamaszlány a nevelőapa lánya. Őt az emberek az apával együtt sajnálni fogják, mindenki aki ismeri vagy látja szomorúan fog rájuk nézni, naponta ezerszer fogják hallani. "ÓÓÓÓÓ szegénykém! Őszinte részvétem." A lány bárhová megy csak a sajnálkozó embereket fog maga körül látni.
A P.Erika fia aki Bencével volt egyidős annak sokkal rosszabb sorsa lesz. Őt akaratlanul is támadni fogják. Szinte mindenhol. Iskolában, otthon, még az idegenek is.
" A te mocskos gyilkos anyád! Te is egy akasztófára való vagy mint az anyád! Ha kijöttél volna Bencével még ma is élhetne,Te is hibás vagy" stb.. Sajnos az emberek a haragjukat a családtagokra is ráhúzzák.
Ilyenkor a legjobb megoldás ha egy nagyon távoli rokon magához venné a 11 éves fiút, és olyan helyre költöznének ahol senki sem tudja hogy az ő anyja P.Erika aki felbujtó volt egy gyilkosságban.. Nem hiába tiltja a törvény hogy a gyilkosok kiskorú családtagjainak adatait, fényképeit a nyilvánosság elé tárják..
Csak egy történet amiből érzékelni lehet hogy mi várhat a P.Erika fiára-
Pár évvel ezelőtt egy kisebb városban egy férfi megerőszakolt egy tinédzserlányt. Volt egy 14 éves szemtanú, aki a bíróságon elmondta az igazságot. A férfit elítélték X évre. Dühében a bíróságon ordítva mondta a 14 éves lánynak hogyha egyszer kiszabadul megöli. A lány időközben 18 éves lett, élte az életét. A pasas kiszabadult, és betartotta amit ígért. Megölte a lányt. Egyszerűen a nagyanyja házának pöce aknájába fojtotta bele a lányt. Később úgy viselkedett mintha semmi sem történt volna, de eldicsekedett a kocsmában így a rendőrök meg is találták a lány holttestét. A boncolás kimutatta hogy a tüdeje televolt szarral, pöce folyadékkal.
A pasas életfogytiglant kapott. Na és az ott élő emberek?? A nagymamát akinek a házánál történt a gyilkosság elítélte. A szerencsétlen istenfélő idős asszony otthon sem volt amikor az unokája gyilkolt. Ő maga is elítélte az unkája tettét. Mégis a nénit bántották, a házát összefirkálták hogy gyilkosok! A néni amikor ment vásárolni vagy a templomba, az utcán ujjal mutogattak rá, hogy "te mocskos unokádat ki kellene nyírni stb" Télen rendszeresen beverték az ablakait. Volt bolt ahol nem szolgálták ki, mert a helybeliek kijelentették, ha a gyilkos bármely családtagja itt vásárol ők elmennek máshová. A boltos inkább nem szolgálta ki őket, hogy ne veszítse el a többi vevőt.. Én sajnáltam a nénit, mert szerencsétlen 70-80 éven át becsületesen dolgozott, és öregségére a társadalom elfordult tőle mert az unokája gyilkos lett.
A pasas anyját ha nem megy el valószínű hogy meglincselik, főleg a kijelentése után. Ugyanis az anyja azt mondta, hogyha a lány nem tanúskodott volna az ő imádott fia ellen akkor ma is élhetne. ( egyébként abban a börtönben szakácsnő ahol a fia az életfogytiglant tölti. Oda költözött ahol a fia közelében lehet) Így az anyát nem bánthatták, de a nagymamát igen..
Szóval P.Erika fiát is bántani fogják hacsak nem költözik el jó messzire.
17.04
Nem a szőke lányra gondoltam, aki a Frizbiben volt. Az Iwiw-oldalán van egy kép, amin a lányával van, aki barna hajú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!