Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » "Annak a nőnek" a két gyerekér...

"Annak a nőnek" a két gyerekére vajon milyen jövő vár ezután?

Figyelt kérdés
Természetesen Polcz Erikáról van szó. Az egész országot most ez az ügy foglalkoztatja és persze mindenki sajnálja Bencét, mivel ő az áldozat. Azonban én azt gondolom, hogy igazából nem ő az egyetlen, hanem van még két másik is, a két saját gyerek. Az egyikük kamaszlány, a másik Bence-korú fiú. Egy ilyen esetben ez a két gyerek hogyan képes folytatni az életét, milyen lesz a jövőjük, engem ez érdekelne?!
2012. nov. 5. 16:21
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
19%
több híroldalon is mondták,mivel össze-vissza beszélt tehát nem tudta elmondani hogy történt a dolog ezért kerül elmegyógyintézetbe. Amúgy engem nem bántana a dolog ha szétszednék!
2012. nov. 5. 16:44
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Félinformációkhoz ne költsetek már sztorikat! Jesszus, össze-vissza beszél mindenki...

Nem "ítélték" zárt osztályra, még a bírósági szakasz messze nem is kezdődött el, milyen ítéletről beszélünk!?

2012. nov. 5. 16:45
 13/28 anonim ***** válasza:
51%

Ilyen esetekben kelenne vissza állitani a halál büntetést :

Illetve minden gyilkosnak halál büntetés járna:

Igy kap 20-30 évet tudja ,hogy mikor szabadul.

A halál büntetésnél nem tudja ,hogy mikor van a napja éve igy nagyobb lelki terorban van :

Persze ez csak az én véleményem.

Csak annyit kivánok neki és a büntársainak ,hogy /szépen köszönjék meg a rabtársaik neki / ahogy az ilyenkor lenni szokott.

Akét gyerek visszont biztos,hogy nem tudja segitség nélkül feldolgozni a történteket.

2012. nov. 5. 16:50
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

különben meg azt sem lehet tudni mi történt. annyira undorító h az egész ország ezen csámcsog. lépjünk túl és tegyünk róla h több ilyen ne legyen de ne élvezkedjünk már más baján...

(pontozzatok csak le, erkölcsileg úgyis a béka s.gge alatt van ez az oldal)

2012. nov. 5. 16:50
 15/28 anonim ***** válasza:
Egy gyereke van egy fiú.A kamaszlány az a Bence nevelőapjának a lánya .Rokonokhoz fog kerülni a fiú.
2012. nov. 5. 17:04
 16/28 anonim ***** válasza:

Hihetetlen hogy itt is mit hordanak össze..

De én válaszolok a kérdésedre.

A kamaszlány a nevelőapa lánya. Őt az emberek az apával együtt sajnálni fogják, mindenki aki ismeri vagy látja szomorúan fog rájuk nézni, naponta ezerszer fogják hallani. "ÓÓÓÓÓ szegénykém! Őszinte részvétem." A lány bárhová megy csak a sajnálkozó embereket fog maga körül látni.

A P.Erika fia aki Bencével volt egyidős annak sokkal rosszabb sorsa lesz. Őt akaratlanul is támadni fogják. Szinte mindenhol. Iskolában, otthon, még az idegenek is.

" A te mocskos gyilkos anyád! Te is egy akasztófára való vagy mint az anyád! Ha kijöttél volna Bencével még ma is élhetne,Te is hibás vagy" stb.. Sajnos az emberek a haragjukat a családtagokra is ráhúzzák.

Ilyenkor a legjobb megoldás ha egy nagyon távoli rokon magához venné a 11 éves fiút, és olyan helyre költöznének ahol senki sem tudja hogy az ő anyja P.Erika aki felbujtó volt egy gyilkosságban.. Nem hiába tiltja a törvény hogy a gyilkosok kiskorú családtagjainak adatait, fényképeit a nyilvánosság elé tárják..

Csak egy történet amiből érzékelni lehet hogy mi várhat a P.Erika fiára-

Pár évvel ezelőtt egy kisebb városban egy férfi megerőszakolt egy tinédzserlányt. Volt egy 14 éves szemtanú, aki a bíróságon elmondta az igazságot. A férfit elítélték X évre. Dühében a bíróságon ordítva mondta a 14 éves lánynak hogyha egyszer kiszabadul megöli. A lány időközben 18 éves lett, élte az életét. A pasas kiszabadult, és betartotta amit ígért. Megölte a lányt. Egyszerűen a nagyanyja házának pöce aknájába fojtotta bele a lányt. Később úgy viselkedett mintha semmi sem történt volna, de eldicsekedett a kocsmában így a rendőrök meg is találták a lány holttestét. A boncolás kimutatta hogy a tüdeje televolt szarral, pöce folyadékkal.

A pasas életfogytiglant kapott. Na és az ott élő emberek?? A nagymamát akinek a házánál történt a gyilkosság elítélte. A szerencsétlen istenfélő idős asszony otthon sem volt amikor az unokája gyilkolt. Ő maga is elítélte az unkája tettét. Mégis a nénit bántották, a házát összefirkálták hogy gyilkosok! A néni amikor ment vásárolni vagy a templomba, az utcán ujjal mutogattak rá, hogy "te mocskos unokádat ki kellene nyírni stb" Télen rendszeresen beverték az ablakait. Volt bolt ahol nem szolgálták ki, mert a helybeliek kijelentették, ha a gyilkos bármely családtagja itt vásárol ők elmennek máshová. A boltos inkább nem szolgálta ki őket, hogy ne veszítse el a többi vevőt.. Én sajnáltam a nénit, mert szerencsétlen 70-80 éven át becsületesen dolgozott, és öregségére a társadalom elfordult tőle mert az unokája gyilkos lett.

A pasas anyját ha nem megy el valószínű hogy meglincselik, főleg a kijelentése után. Ugyanis az anyja azt mondta, hogyha a lány nem tanúskodott volna az ő imádott fia ellen akkor ma is élhetne. ( egyébként abban a börtönben szakácsnő ahol a fia az életfogytiglant tölti. Oda költözött ahol a fia közelében lehet) Így az anyát nem bánthatták, de a nagymamát igen..

Szóval P.Erika fiát is bántani fogják hacsak nem költözik el jó messzire.

2012. nov. 5. 17:08
 17/28 A kérdező kommentje:

17.04

Nem a szőke lányra gondoltam, aki a Frizbiben volt. Az Iwiw-oldalán van egy kép, amin a lányával van, aki barna hajú.

2012. nov. 5. 17:14
 18/28 anonim ***** válasza:
17-04! nőnek van egy kamasz lánya is, 18 körül, és a lánytól egy másfél éves unoka.
2012. nov. 5. 17:15
 19/28 anonim ***** válasza:
Bocs,róla még nem hallottam sehol.a lányáról.
2012. nov. 5. 17:28
 20/28 anonim ***** válasza:
Sajnos semmilyen. Biztosan kapnak ők is hideget-meleget, illetve maguk sem hiszem, hogy észhez tudnak térni egy ilyen cselekmény után. :( Az iwiw-en van fenn egy kép, hogy én és a lányom, úgyhogy van lánya is, csak (gondolom) már külön él, ezért volt szó a hírekben arról, hogy egy gyereket nevel, a kisfiút. A szőke lány pedig ugye anyáról féltestvére Bencének. Engem az döbbentett meg igazán, hogy "teljesen normálisnak" látszó ember ilyet követ el, innen is látszik, hogy mennyire nem tudható egy emberről, hogy mi bújkál benne. Én elmentem volna mellette az utcán és egy normális átlagos nőnek tituláltam volna.... Szomorú. :(
2012. nov. 5. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!