Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A litvánok milyen emberek?

A litvánok milyen emberek?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert szoktam olvasni blogokat, vannak haverjaim külföldön stb... Mindig mesélik, hogy milyen a teamwork egyetemen, munkahelyen, vagy néha csak simán buliznak a külföldiekkel. Észrevettem, hogy a történetekben egy dolog közös: mindig a litvánokkal van valami baj.

Nem szándékosan okoznak bajt, inkább csak esetlenek. N+1 ember elmondásából azt szűrtem le, hogy kicsit "lassan" gondolkoznak, illetve eléggé leegyszerűsítve próbálják a problémákat kezelni. Nem találják fel magukat, nem tudnak alkalmazkodni, meg hasonlók.

Addig, ameddig nem ismerek személyesen litvánokat, nem akarok véleményt alkotni, pláne nem negatívat. Az viszont furcsa volt, hogy ugyanazt mesélték róluk, mindegy hogy Amerikában, Angliában vagy Dániában élt az illető.

Különös, de talán még a bolgárokról hallani ilyeneket, persze nem ilyen mértékben.

Akkor most mi az igazság?

2012. nov. 5. 15:52
 1/1 anonim ***** válasza:
52%

Kb a lengyelekhez lehet hasonlítani őket, sajnos szegény a litván nemzet, így olyan szinten élnek mint románia ukrajna

De a viselkedésük fegyelmezettebb mint a többi másik szegényebb nemzeté

2012. nov. 5. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!