Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy lehetnek ilyen emberek?

Hogy lehetnek ilyen emberek?

Figyelt kérdés

Épp most nemrég a hírekben néztem hogy a kisfiú aki hétfpn eltűnt holtan találták meg, és nevelőanyját meg 2 csövest gyanusítanak.Végülis nem arra vagyok kíváncsi hogy kik csinálták, csak arra hogy milyen szégyentelen ember tenne ilyet?Mi kényszeríti ilyen tettre?Egy kisfiút aki még a légynek se tudna ártani így elintézni!?Amikor meghallottam a TV-be azthittem sokkot kapok.Én ilyen embereket akasztófára tennék egyből.

Engem így eléggé lesokkolt a dolog, kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is

2012. nov. 3. 20:35
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
61%

Az életfogytiglan nagyobb büntetés mint az akasztófa.

Ó ha tudnád miket csinálnak a gyerekgyilkosokkal a börtönben, jobban gyűlölik őket, mint a molesztálókat:P

2012. nov. 3. 20:36
 2/18 A kérdező kommentje:
Hát az igaz :D De azért mégis most egy kisgyereket?Á
2012. nov. 3. 20:39
 3/18 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem is borzasztó! Én is kíváncsi lennék, hogy miért tette. Egy 11 éves gyerek mit tudott ártani bárkinek is?
2012. nov. 3. 20:41
 4/18 A kérdező kommentje:
Azt olvastam hogy lehet hogy szakitott az apával és bosszut akart állni vagy ilyesmit olvastam.A másik érdekes számomra hogy Fészbukon csalta el az anyja
2012. nov. 3. 20:46
 5/18 anonim ***** válasza:
73%

Én valamelyik nap láttam a tévében hogy az anyja (talán a nevelőanyja) sírt hogy menjen haza a fiú. Majd mutatták a képet. Én akkor amikor megláttam a 11 éves fiúnak a fényképét azt mondtam a páromnak hogy olyan kis "p*cs" fejű a gyerek (agyonzselézett, feltupírozott haj, igazi én vagyok a vagány , megmondom a frankót kinézetű kölyök) hogy tuti biztos nem tetszett neki a szülői fegyelem, és a haverjaival elszökött valamerre. Jól kitombolja magát, majd a rendőrség hazaviszi...

Ma alig fél órája olvasom, hogy már az eltűnése napján megölték..

Inkább nekem lett volna igazam.. Mert bármennyi kis pimasz képű volt a halált ő sem érdemelte meg..

2012. nov. 3. 20:47
 6/18 anonim ***** válasza:
88%

Ó bárcsak életfogytiglant kapna..! Emberek! Ez Magyarország! Max 10 évet kapnak majd, meglátjátok.

Nemrégen volt a hiradóban egy "anyuka" aki egy elhagyatott templomnál szülte meg a gyerekét akit aztán ledobott egy árokba. Az orvosok megállapították hogy az a szerencsétlen csecsemő egészségesen született,vagyis megölte ez a "nő". Tudjátok mennyit kapott?! 5! évet! 5 kib@szott évet, aztán éli tovább vígan az életét! :'(

2012. nov. 3. 20:47
 7/18 anonim ***** válasza:
64%

ma 20:47

Valószínű hogy azért kapott "csak" 5 évet, mert az anya nem volt beszámítható állapotban. Szülés utáni depresszió, vagy sokk miatt tette amit tett. Nem megbocsájtható, de mégsem előre kitervelt gyilkosságról beszélünk.

A Bencénél viszont előre kitervelték hogy megölik.

Engem az is irritál hogy még 1 nap sem telt el, de már valaki csinált a facebookon neki egy külön oldalt.. Minek?? Miért nem lehet tovább lépni ezen?? Sajnos sok gyereket megölnek nem a Bence volt az első és nem ő lesz az utolsó áldozat.

2012. nov. 3. 20:58
 8/18 anonim ***** válasza:
Ezt élvezi. Én is meg tudnám tenni de nem teszem mert hallgatok a józan eszemre.
2012. nov. 3. 21:14
 9/18 anonim ***** válasza:

ma 20:47

a tv-ben a gyermek valódi anyja sírt aki szerette őt.

A nevelő anyjához buszozott ez is egy ilyen nap volt.

2012. nov. 3. 21:21
 10/18 anonim ***** válasza:
a gyilkos is a nevelőanyja volt
2012. nov. 3. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!