A komplikációmentes szülés is piszkosul fáj, úgyhogy szerintem nem tennék meg.
2012. nov. 4. 23:20
2/14 Malats válasza:
Én a megtermékenyités részét nem vállalnám. :/
2012. nov. 4. 23:42
3/14 anonim válasza:
Elnézve az agóniájukat, amikor elvágják az ujjacskájukat, szerintem nem tennék meg. Nem bírnák ki. Vagy lehet, hogy magát a fájdalmat kibírnák, de hogy hiszti és rájátszás nélkül nem tudnák előadni, az biztos, ezt meg a környezetük nem bírná ki :)
2012. nov. 4. 23:43
4/14 Malats válasza:
Kedves utolso! Nem vitázni szeretnék, csak rávilágitani, hogy a válaszod elég nagy általánositás.
2012. nov. 4. 23:51
5/14 anonim válasza:
lehet egy fordított világban él xD
2012. nov. 4. 23:53
6/14 anonim válasza:
Lehet, h én mozgok rossz körben, de én még ilyet nem hallottam, h azt mondta volna egy pasi, nem nagy dolog, stb. Én el se tudnám képzelni a dolgot, de baromira félnék előtte az biztos. A fájdalomtól is, meg főleg attól, h még nem csináltam ilyet előtte :)
34F
2012. nov. 4. 23:57
7/14 anonim válasza:
1. vagyok, én nő vagyok, és szültem is már, komplikáció nélkül, nagyon fájt, de túlélhető. Igazából szerintem a nők is az ismeretlentől félnek igazából. A második gyereknél már tudja az ember, mire számítson, mégis hányan vállalnak második, harmadik, negyedik gyereket is! :)
2012. nov. 5. 00:00
8/14 anonim válasza:
Kellene 1-2 száz év, hogy elterjedt legyen. Ez egy teljesen szokatlan, kultúrálisan idegen dolog. Ahhoz, hogy elfogadottá váljon, sok nemzedéknek kellene kikopnia.
2012. nov. 5. 00:00
9/14 anonim válasza:
Kérdésre:
Biztos sok lenne aki megtenné de ugye ennek rengeteg anatómiai akadály van...
A lekicsinylésre: úgy gondolom aki a szülést lekicsinyli az ugyan olyan kicsinyes mint aki mondjuk a tökönrugással vagy ujjelvágással példálózik! Hisz egyértelműen összehasonlíthatatlan dolgokról beszélünk!
2012. nov. 5. 09:14
10/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem összehasonlíthatatlan. Bár nem közvetlenül, de össze is hasonlították már.
Konkrétan a szülés és a tökön rúgás fájdalmát hasonlították össze a vesekő természetes távozásának fájdalmával. Veseköve ugye mindkét nemnek lehet. Így az volt a közös pont, amihez mindenki tud hasonlítani.
De vannak még egyéb fájdalmak is, amihez lehetne mérni, de pont ezt választották.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!