Túlsúlyosan szülő nők! Volt e probléma a vérnyomásotokkal utolsó időben, vagy szüléskor, esetleg emiatt komplikáció?
Szia!
Én is túl súlyos vagyok de nekem szerencsére nem magas a vérnyomásom.Most vagyok 37 hetes.
34 hetesen voltam dokinál nála magas volt,ugye stresszel a doki meg amúgyis előtte volt méhszáj nézés meg mintavétel és hát kicsit stresszes volt a helyzet. Aztán mondta mérjem két hétig a vérnyomásom azaz a 36.hétig és 120 fölött sosem volt.
Barátnőm is túlsúlyosan szült neki magas lett a vérnyomása a 33 héten(ellőtte semmi gond nem volt),kapott gyógyszert és komplikáció mentesen szülte meg a gyerekét és érzéstelenítőt is kapott.
Ha szeded a gyógyszert baj nem lehet szerintem.
Boldog babavárást!
100 kilósan estem teherbe, 128 kilóval mentem szülni. Azon kívül, hogy "kisit" nehezebben mozogtam már a végére (fogócskázni biztos nem álltam volna be :DDD), semmi bajom nem volt, még a vérnyomásommal sem :) Szerencsére a kicsi is egészséges, én pedig egy ideje fogyózok, hogy soha többet ne legyek olyan bálna...
Biztos nem lesz semmi baj :) Szoptatás után pedig változtathatsz majd Te is, ha akarsz :))
Könnyű szülést kívánok! (ha jó a szülésznő, simán megszülhetsz gátmetszés nélkül! :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!