Mit csináljak, ha a szomszéd szeret énekelni?
Figyelt kérdés
A valódi probléma, hogy ugye nem túl vastagok a falak, így elég kellemetlenül érint, mikor relaxálni próbálnék és a szomszéd hölgy elkezd énekelni.
Egyébként, ha olyan napszakban nyomja, mikor egy szavam nem lehet, nyilván nem probléma (bár a fülemnek akkor sem kellemes). Viszont bánatomra szeret szombaton reggel 8-kor is dalra fakadni, amikor én még pihenném ki a hét fáradalmait.
Viszont nincs pofám szólni, hiszen nem hangfalat bömböltet, és szerintem tudatában sincs, hogy áriája ennyire átjárja a falakat. Ti szólnátok, hogy hétvégén reggel ne gyakoroljon, vagy inkább nem hoznátok zavarba szegényt?
2012. nov. 4. 16:35
11/13 anonim válasza:
Nyomj be jó hangosan ellenzenét!:-)
Különben beszélned kéne vele, hogy kicsit legyen csendesebb, amikor Te pihenné szeretnél.
12/13 anonim válasza:
Talán szeretné, ha hegedűvel kísérnéd. Elkoncertezgethetnétek. Esetleg jó ebédhez szól a nóta.
13/13 anonim válasza:
nekem is hasonló volt a szomszédom és én meg olyan hangos zenét hallgattam,amilyet csak lehetett, azóta nem csinálja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!