Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha a szomszéd...

Mit csináljak, ha a szomszéd szeret énekelni?

Figyelt kérdés

A valódi probléma, hogy ugye nem túl vastagok a falak, így elég kellemetlenül érint, mikor relaxálni próbálnék és a szomszéd hölgy elkezd énekelni.

Egyébként, ha olyan napszakban nyomja, mikor egy szavam nem lehet, nyilván nem probléma (bár a fülemnek akkor sem kellemes). Viszont bánatomra szeret szombaton reggel 8-kor is dalra fakadni, amikor én még pihenném ki a hét fáradalmait.

Viszont nincs pofám szólni, hiszen nem hangfalat bömböltet, és szerintem tudatában sincs, hogy áriája ennyire átjárja a falakat. Ti szólnátok, hogy hétvégén reggel ne gyakoroljon, vagy inkább nem hoznátok zavarba szegényt?

2012. nov. 4. 16:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
hivatásos énekes hangerővel, vagy csak dalolgat a saját kedvére? Én is szoktam dünnyögni. Ennyi erővel szívódjon fel mindenki.
2012. nov. 4. 16:49
 2/13 Pietrosol ***** válasza:

Szia!

Amíg át nem mész hozzá zavarni fog a dolog!

Egyébként normális módon meg lehet ezt beszélni!

2012. nov. 4. 16:50
 3/13 anonim ***** válasza:
Hát, nehéz ügy... Mondjuk megtehetnéd azt, hogy mikor legközelebb rázendít, átkopogsz, hogy hallod, már felkelt, nem adna-e egy tojást, vagy ilyesmi. Lényeg, hogy észrevegye, hogy mindent hallasz. Én legalábbis biztosan kapcsolnék és halkabbra venném. :)
2012. nov. 4. 16:50
 4/13 A kérdező kommentje:
Persze, fölteszek egy kérdést, hogy "dünnyög a szomszéd, mit tegyek"?:D Nyilván úgy nyomja, mintha az operában lenne.
2012. nov. 4. 16:51
 5/13 A kérdező kommentje:
16:50, ez aranyos.:) Igen, valahogy finoman kéne, mert tényleg nem szeretném megbántani, zavarba hozni, viszont hétvégén reggel tényleg nem jön jól a "koncertje".
2012. nov. 4. 16:52
 6/13 anonim ***** válasza:
Duett?
2012. nov. 4. 16:55
 7/13 A kérdező kommentje:
16:55, :DDD Ez jó! Szegény mit szólna, ha egyszer csak bekapcsolódnék a dalba.:D Lehet, hogy később már a folyóson se köszönne.XD
2012. nov. 4. 16:59
 8/13 anonim ***** válasza:
Sürgősen kezdj el trombita leckéket venni!
2012. nov. 4. 17:07
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem élvezd. Ingyen van.
2012. nov. 4. 17:07
 10/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, nagyon jók!:)

Sajnos annyira nem tehetséges, hogy élvezhető legyen a produkció.:(

2012. nov. 4. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!