Nagyon elegem van a szomszéd bulijaiból. Hogy lehetne ezt megoldani?
C típusú állampolgárok és egyfolytában van valami hepaj náluk. Nem nem veszekszenek csak egyfolytában reggeltől estig üvölt a zene. Még ha a sima cigány gitár "dajdaj aranyeső (lehetőleg jó forró) ha meghalok" lenne, de ez már az új kor így a tuctuc dobgép is nyomja alá amit nem zár ki minden ablak és ajtó becsukása.
Mintha finoman ütögetnék a fejem kétoldalról folyamatosan. Dub dub dub dub. Reggeltől estig, kezdek megtébolyulni.
Szóltam nekik lehalkították, de a mély az ugye nyomja rendesen.
Raktam be saját zenét de a mély dub dub on az nem segít.
Van valami jó tanácsotok hogyan tudnám a mélyet elnyomni? Mivel kéne leszigetelnem a szobám, vagy hogyan oldjam meg?
Nem alkalmi dolog. Ez egyfolytában szól náluk.
Nekem a külföldi szomszédaim csinálják ezt állandóan, ráadásul hozzá nyerítve röhögnek, állandó jelleggel. Velük aztán pláne nem lehet beszélni, mert se magyarul, se angolul, se németül nem tudnak, az ő nyelvükön meg nem tudom, hogy van az, hogy kuss legyen.
Én beszéltem az alattuk lakóval, aztán közösen szóltunk a közös képviselőnek, ő pedig a tulajnak, mivel ezek a külföldiek csak bérlők. Szerencsére a tulaj tudott velük kommunikálni, most már csak ritkán van náluk buli, ellenben a nyerítés maradt, bár most, hogy hideg van, végre nem tárják ki az erkélyajtót.
Nem tudom. A mi utcánkba rajtuk kívül mindenki szépen elvan. A kocsmáros tart nagyobb alkalmakkor egy ilyen idegesítő dub dub bulit de az évente egyszer elviselhető. Viszont itt ez a napi program.
Amúgy beszéltem velük, lehalkították. Ezzel a részével nincs gond, magát a zenét nem is hallani már csukott ablaknál nagyon csak a dub dub dub dub dub dub dub dub dub......
Ez az amivel nem tudok mit kezdeni. És igazából ez zavar csak. Nem cigányozásnak szántam csak egy kicsit be vagyok sokallva. Minden áldott nap van valami buli.
Alig várom hogy jöjjön a szar idő mert mind betakarodik a házba olyankor. Egész nyáron kinn mulatoztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!