A szomszéd távcsővel figyel?
Figyelt kérdés
Van velünk szemben egy ház kb. 50 méterre, ott lakik egy 70 éves öregasszony. Gyakran kiáll a teraszára és távcsővel figyeli a lakásunkat. Hiába integetek, mutogatok neki, hogy hagyja abba, nem érdekli. Nemrég a teleszkópomat is kivittem az erkélyre, és azzal néztem őt, de le se szarta, tovább figyelt. Mit csináljak?2012. szept. 1. 21:22
1/6 anonim válasza:
Menj ki az erkélye, fordulj meg, és told le neki a nadrágodat. Szerintem abba fogja hagyni :D
2/6 A kérdező kommentje:
A gatyámat ugyan nem toltam le, de már bemutattam neki. Az se érdekli.
2012. szept. 1. 21:30
3/6 anonim válasza:
Akkor nagyon egyszerű: ne tőrödj vele, éld tovább az életed, ahogy szoktam :D
Errefele nem távcsöveznek, de mindig figyelnek, régóta azt csinálom, hogy nem érdekel, nehogy már hülye öreg asszonyok miatt ne merjek azt csinálni, amit én akarok.
4/6 anonim válasza:
Tegyél függönyt az ablakra, nádszövetet az erkélykorlátra.
5/6 anonim válasza:
Ints be neki,dobd meg kővel légy kreatív ;)
6/6 Napkiraly válasza:
írd ki egy táblára hogy mi fog vele történni és rakd ki az ablakba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!