Mit csináljak? Félek.
Az van hogy a szembe szomszédnak a szomszédja cigány. Az van hogy eddig mindig beszólogattak nekem, ma mentünk le a régi házhoz és most tesómnak szóltak be egy olyat hogy: Ilyen hangon te nem beszélsz velem te krva!
Erre tesóm meg tiszta ideg lett és ott kiabált hogy lerúgja őket. Tudni kell tesómról hogy lány és hogy könnyen feldühödik és nem tűri el ha sértegetik. Félek hogy képesek betörni hozzánk és leütni vagy felgyújtják a hazát. A szomszéd szomszédjairól annyit kell még tudni hogy 17 éves lány és 9 évesekkel barátkozik.
"a szembe szomszédnak a szomszédja"
A volt szobatársam egy úgy mondta, srégszomszéd! :)
Beszéld meg a nővéreddel, hogy próbálja kerülni az ilyen helyzeteket a kedvedért, mert félsz.
Első vagyok. Úgy látom, elbeszélünk egymás mellett. Ha a testvérednek azt mondták, hogy "Ilyen hangon te nem beszélsz velem te krva!" annak nyilván volt valami előzménye, valamit nyilván mondott. Na erre voltam kíváncsi. Mit mondott, miért mondta, amire ez volt a reakció.
És lehet mondani, hogy ő olyan típus, aki feldühödik meg ilyen meg olyan, de ha nála el kell fogadni, hogy ő olyan, akkor másoknál is, hogy ők meg amolyanok. Véleményem szerint meg pont, hogy ez nem mentség. Én is olyan vagyok, aki könnyen kiakad, visszaszól, de ha egy kétajtós szekrény az, aki felbosszant, tisztában vagyok vele, hogy két másodperc alatt verne péppé, így inkább erőt veszek magamon, és nem szólok be/vissza, mert minek veressem meg magam?
Ha nekem cigány szomszédaim lennének,jó nagy darab bernáthegyi,vagy dog kutyákat tartanék.Akik ilyen rossz környéken laknak,azok mind ezt csinálják,minden házban van vagy egy csomó kutya.Az egyik ilyen házba be is törtek,de nem jártak sikerrel,mert a kutyák elkapták a betörőt és kórházba került.
Előző:elképzelhető,hogy a nővére nem szólt be semmit.Engem is vertek már meg ok nélkül a cigányok és rám is rám kenték,hogy biztos beszóltam nekik,pedig nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!