Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Félek.

Mit csináljak? Félek.

Figyelt kérdés

Az van hogy a szembe szomszédnak a szomszédja cigány. Az van hogy eddig mindig beszólogattak nekem, ma mentünk le a régi házhoz és most tesómnak szóltak be egy olyat hogy: Ilyen hangon te nem beszélsz velem te krva!

Erre tesóm meg tiszta ideg lett és ott kiabált hogy lerúgja őket. Tudni kell tesómról hogy lány és hogy könnyen feldühödik és nem tűri el ha sértegetik. Félek hogy képesek betörni hozzánk és leütni vagy felgyújtják a hazát. A szomszéd szomszédjairól annyit kell még tudni hogy 17 éves lány és 9 évesekkel barátkozik.

2012. aug. 3. 20:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Na várj, ha azt szólták be a tesódnak, hogy ilyen hangon ne beszéljen, akkor egyértelmű, hogy a tesód is beszólt valamit előtte. Miért kell beszólni? Még ha ők is szóltak először, ha gázos emberek, akkor egyik fülön be, a másikon ki, de gondolom a testvéred sem volt úrinő, ha ez volt rá a reakció.
2012. aug. 3. 20:25
 2/18 A kérdező kommentje:
Mint már írtam, tesóm olyan hogy hamar feldühödik, és szerintem igaza is van. mit szólogatnak be? mert ha még tett is volna ő vgay én valamit hogy adjanak rá okot akkor meg is értem őket de gíy már tele van a hócipőm
2012. aug. 3. 20:38
 3/18 anonim ***** válasza:
Globalis problema. Koltozzetek el! Vagy nemtudom. JObb otletem sajnos nincs :-S
2012. aug. 3. 21:23
 4/18 A kérdező kommentje:
Nem baj, de azért köszi:)
2012. aug. 3. 21:38
 5/18 anonim ***** válasza:
Te fiú vagy amúgy? és hány évesek vagytok a tesóddal?
2012. aug. 3. 22:34
 6/18 A kérdező kommentje:
Igen, ifú vagyok, én 12 ő pedig 17
2012. aug. 3. 23:09
 7/18 anonim ***** válasza:

"a szembe szomszédnak a szomszédja"

A volt szobatársam egy úgy mondta, srégszomszéd! :)

Beszéld meg a nővéreddel, hogy próbálja kerülni az ilyen helyzeteket a kedvedért, mert félsz.

2012. aug. 4. 02:44
 8/18 anonim ***** válasza:
És a nővéred nem fél attól a cigánycsajtól? Mert elég jól tudnak verekedni. A nővéred verekedett már cigány lánnyal?
2012. aug. 4. 06:32
 9/18 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Úgy látom, elbeszélünk egymás mellett. Ha a testvérednek azt mondták, hogy "Ilyen hangon te nem beszélsz velem te krva!" annak nyilván volt valami előzménye, valamit nyilván mondott. Na erre voltam kíváncsi. Mit mondott, miért mondta, amire ez volt a reakció.

És lehet mondani, hogy ő olyan típus, aki feldühödik meg ilyen meg olyan, de ha nála el kell fogadni, hogy ő olyan, akkor másoknál is, hogy ők meg amolyanok. Véleményem szerint meg pont, hogy ez nem mentség. Én is olyan vagyok, aki könnyen kiakad, visszaszól, de ha egy kétajtós szekrény az, aki felbosszant, tisztában vagyok vele, hogy két másodperc alatt verne péppé, így inkább erőt veszek magamon, és nem szólok be/vissza, mert minek veressem meg magam?

2012. aug. 4. 08:33
 10/18 anonim ***** válasza:

Ha nekem cigány szomszédaim lennének,jó nagy darab bernáthegyi,vagy dog kutyákat tartanék.Akik ilyen rossz környéken laknak,azok mind ezt csinálják,minden házban van vagy egy csomó kutya.Az egyik ilyen házba be is törtek,de nem jártak sikerrel,mert a kutyák elkapták a betörőt és kórházba került.

Előző:elképzelhető,hogy a nővére nem szólt be semmit.Engem is vertek már meg ok nélkül a cigányok és rám is rám kenték,hogy biztos beszóltam nekik,pedig nem...

2012. aug. 4. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!