Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Félek a tanáromtól, mert azt...

Félek a tanáromtól, mert azt mondta, ha megcsókolom megkapom a 4-est. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Egész jó tanuló vagyok, de mióta új tanárt kaptunk nem megy annyira matek. Így most év végén 3-mas és 4-es között álltam.

Csütörtökön azt mondta a tanár, ha 5-ösre írok egy javító dolgozatot a legutóbbi témából, akkor megkaphatom az év végi 4-est.

Mivel ma nem volt matek, a 6. órában írtam meg. (Csak 5 órám volt ma, a tanárnak se volt 6. órája) Így 2-esben voltunk a terembe (Ettől már előre féltem, mert már az osztálykiránduláson is furán viselkedett a tanár)

Szóval megírtam a dolgozatot, de sajnos nem lett 5-ös. Ettől nagyon megijedtem, mert még soha sem volt 3-masom év végén, a szüleim megölnének, ha megtudnák.

Erre azt mondja a matektanár, hogy ha megcsókolom megkapom a 4-est.

Annyira megijedtem, nem tudtam mit csináljak. Végülis elindultam kifelé a termeből. Erre a tanár azt mondja: 'Ezt nehogy elmond valakinek, ha nem mondod el, megadom a 4-est'

Mit csináljak szerintetek? Most szerencsére vége van az évnek, de még lesz egy évem vele. (11.-es vagyok)

Azt még tudni kell, hogy ez a férfi kb. olyan 40-50 év közötti, az anyjával él. Én nem vagyok nagyon válogatós, de ő tényleg nagyon csúnya. Ráadásul minden nap ugyanaz a ruha van rajta.

Amúgy én se vagyok nagyon szép, még nem volt soha barátom. Bár ez szerintem inkább azért van, mert elég félénk és visszahúzódó vagyok, nem szoktam bulizni járni meg ilyesmi.

Szóval mit csináljak szerintetek? Nagyon félek most tőle.

17/L

2012. jún. 15. 16:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%

Nem kell félned tőle mert a kijelentéséből látszik hogy beszari.

'Ezt nehogy elmond valakinek, ha nem mondod el, megadom a 4-est'

Kerüld el őt, kettesben ne legyél vele és így megelőzheted a bajt.

Esetleg szólhatsz a többi tanárnak, de ez kockázatos, nem biztos hogy hinni fognak neked.

2012. jún. 15. 16:10
 2/11 anonim ***** válasza:
87%

Nem az a baj, hogy ő hogy néz ki és hány éves, hanem hogy egyrészt a tanárod, másrészt te még fiatalkorú vagy, harmadrészt zsarol. És az sem elhanyagolható szempont, hogy félsz tőle, s hogy lesz még vele egy éved, és egy érettségid!

Mondd el ezt a sztorit a szüleidnek, vagy csak mutasd meg, amit ide kiírtál, hogy ez történt. Az igazgatóhoz kéne aztán fordulnotok.

2012. jún. 15. 16:11
 3/11 A kérdező kommentje:

Nem akarom elmondani a szüleimnek, most ők mit tehetnének.

Nem lenne jó, ha szólnának az igazgatónak, nem szeretném, hogy az egész iskola megtudja, mi történt.

2012. jún. 15. 16:17
 4/11 anonim ***** válasza:
16%
Nem túl életszagú a sztorid, én nem hiszek neked.
2012. jún. 15. 16:17
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ne félj tőle. Szerintem egy ilyent elég ha jól megfenyegetsz, és ő fog megiedni.
2012. jún. 15. 16:19
 6/11 anonim ***** válasza:

Most mivan??? Egyik mondatoddal ütöd a másikat!

"Én nem vagyok nagyon válogatós"..."Amúgy én se vagyok nagyon szép, még nem volt soha barátom."

2012. jún. 15. 16:20
 7/11 anonim ***** válasza:
7%
Én se hiszek neked. Ebben a világban, amikor egymás után bocsájtják el a tanárokat, nem hiszem, hogy egy tanár kockára tenné az állását, egy csitri miatt.
2012. jún. 15. 16:20
 8/11 anonim ***** válasza:
25%
Kamuzz máshova.... Attól átlátszó a sztorid, hogy ennyire részletes. Egy zaklatott tini nem írja meg ennyire pontosan a sztorit... :S
2012. jún. 15. 16:37
 9/11 anonim ***** válasza:

Kedvesem, ha nem akarod elmondani senki felnőttnek, akkor csak annyit tehetsz, amit tkp. már meg is tettél: elmondod vadidegen embereknek, akik írkálnak ezt-azt, pontozgatják egymást, te magad pedig addig érdekled őket, míg el nem olvassák és meg nem válaszolják a következő kérdést itt az oldalon.

Szóval akkor mást nem tehetsz: vegyél be egy görcsoldót, és törődj bele a hármasba. Jó az.

2012. jún. 15. 17:08
 10/11 anonim ***** válasza:
67%
Egyetértek azokkal, akik szerint "nem életszagú". Ez nekem is kamunak tűnik.
2012. jún. 15. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!