Félek a tanáromtól, mert azt mondta, ha megcsókolom megkapom a 4-est. Mit csináljak?
Egész jó tanuló vagyok, de mióta új tanárt kaptunk nem megy annyira matek. Így most év végén 3-mas és 4-es között álltam.
Csütörtökön azt mondta a tanár, ha 5-ösre írok egy javító dolgozatot a legutóbbi témából, akkor megkaphatom az év végi 4-est.
Mivel ma nem volt matek, a 6. órában írtam meg. (Csak 5 órám volt ma, a tanárnak se volt 6. órája) Így 2-esben voltunk a terembe (Ettől már előre féltem, mert már az osztálykiránduláson is furán viselkedett a tanár)
Szóval megírtam a dolgozatot, de sajnos nem lett 5-ös. Ettől nagyon megijedtem, mert még soha sem volt 3-masom év végén, a szüleim megölnének, ha megtudnák.
Erre azt mondja a matektanár, hogy ha megcsókolom megkapom a 4-est.
Annyira megijedtem, nem tudtam mit csináljak. Végülis elindultam kifelé a termeből. Erre a tanár azt mondja: 'Ezt nehogy elmond valakinek, ha nem mondod el, megadom a 4-est'
Mit csináljak szerintetek? Most szerencsére vége van az évnek, de még lesz egy évem vele. (11.-es vagyok)
Azt még tudni kell, hogy ez a férfi kb. olyan 40-50 év közötti, az anyjával él. Én nem vagyok nagyon válogatós, de ő tényleg nagyon csúnya. Ráadásul minden nap ugyanaz a ruha van rajta.
Amúgy én se vagyok nagyon szép, még nem volt soha barátom. Bár ez szerintem inkább azért van, mert elég félénk és visszahúzódó vagyok, nem szoktam bulizni járni meg ilyesmi.
Szóval mit csináljak szerintetek? Nagyon félek most tőle.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!