Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Félek.

Mit csináljak? Félek.

Figyelt kérdés

Az van hogy a szembe szomszédnak a szomszédja cigány. Az van hogy eddig mindig beszólogattak nekem, ma mentünk le a régi házhoz és most tesómnak szóltak be egy olyat hogy: Ilyen hangon te nem beszélsz velem te krva!

Erre tesóm meg tiszta ideg lett és ott kiabált hogy lerúgja őket. Tudni kell tesómról hogy lány és hogy könnyen feldühödik és nem tűri el ha sértegetik. Félek hogy képesek betörni hozzánk és leütni vagy felgyújtják a hazát. A szomszéd szomszédjairól annyit kell még tudni hogy 17 éves lány és 9 évesekkel barátkozik.

2012. aug. 3. 20:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem is vitatom, hogy ok nélkül is éri az embert atrocitás, de ennek a mondatnak lehetetlen, hogy nem volt előzménye, hiszen az illető a hangnemet sérelmezte. Ezt hogy máshogy lehetne? Szóval ebből a sztoriból nyilvánvalóan kimaradt valami.
2012. aug. 4. 09:36
 12/18 A kérdező kommentje:
Nah bszki, most látom hogy rosszul írtam az elejét. Most leírom. Mikor tesóm kiment a kapun és én is egy pillanatra megálltunk bicajt cserélni. Ilyenkor szóltak be neki hogy ő egy büdös rbanc. Erre pedig tesóm ilyenkor szólt nekik vissza hogy hogy lerúgja a fejüket. Mikor pedig jöttünk haza a lány szólt neki vissza: ilyen hangon nem beszélsz velem többet te krva. Jah és tesóm nem fél a lánytól, mert tesóm... nah szóval ő olyan hogy képes fiúkat is megütni ha beszólnak neki, és... többet nem piszkálták. + A lány egy csicska mert mondom olyan hülye értelmileg fogyatékos hogy 17 éves létére ilyen 9-10 évesekkel barátkozik.
2012. aug. 4. 10:31
 13/18 anonim válasza:

Van egy megoldás: Dobj be egy Molotov koktélt a házuk ablakán, ha felébrednek xar ügy, ha nem akkor jó.

VICCET FÉLRETÉVE: Ha van olyan barátod, akiről úgy gondolod meg tudna védeni, akkor szólj neki. De nem hiszem, hogy bármit is mernének csinálni, mert a cigányoknak akkor nagy a pofájuk, ha sokan vannak. Ha próbálkoznak valamivel, hidd el, hogy ők járnak pórul. Bár ez attól függ milyen emberek laknak az utcába.

2012. aug. 4. 16:34
 14/18 A kérdező kommentje:
Tudod, jó ötlet volt az első, csak sajnos nincs nincs ablakuk://:DXD de azért köszi, és egyébként van egy barátom aki nagyon erős és már verekedett velük. mondta a harci képességüket, illetve az egyik fiúval verekedett. amúgy arra jutottam hogy bemegyek a rendőrségre és kérek 3 méteres távoltartási engedélyt.
2012. aug. 4. 18:45
 15/18 anonim ***** válasza:
És a barátod mit mondott a cigányról akivel verekedett? Az erejéről és a "harci képességéről"? Azóta volt amúgy valami a nővéred meg a cigó csaj között? beszólás vagy ilyesmi...
2012. aug. 5. 15:27
 16/18 A kérdező kommentje:
Azt mondta a haverom hogy nem tudnak ütni, illetve nekik az öklös az egy pofon, és am azóta nem történt semmi sem.
2012. aug. 5. 15:31
 17/18 anonim ***** válasza:
Magyar Gárda. Először fenyegetést nekik, hogy ha egy ujjal is hozzátok érnek, vagy mégegyszer sértegetnek, akkor kihívjátok a gárdát. Ha nem segít akkor keressétek meg a Gárdát! Hamarabb segítenek, mint a rendőrség!
2012. okt. 18. 20:08
 18/18 anonim ***** válasza:
En beszereznek egy ciganyok ellen idomitott harcikutyat :D Nem szeretem ezeket a fele kutyakat, mert veszelyesek, de ha ilyen helyen laknek, ki nem mozdulnek egy ilyen nelkul...
2012. okt. 18. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!