Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért beszélnek úgy a férfiakr...

Miért beszélnek úgy a férfiakról mint ha nem lennének nekik érzéseik?

Figyelt kérdés

Miért beszélnek úgy a férfiakról mint ha nem lennének nekik érzéseik ? Vegyük példának ezt :

[link]

Ez itt arról szól hogy hogyan tegyél boldoggá egy nőt és a végén írják hogy : "A férfi boldoggá tétele sokkal nehezebb. Ez azért van, mert a férfinak szüksége van:

1. szexre

2. kajára "

Ez k*rvára nem igaz és engem annyira idegeít hogy ilyen érzéstelen bunkóknak néznek... És most nem csak erről az egy esetről beszélek ... Nagyon sok ilyet hallani lányok szájából hogy: Érzestelen férfiak meg stb...

2012. nov. 3. 18:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
elhiszem, hogy felduhit. ez eleg felszines es buta gondolkodas az ilyen es szerintem degradalo a ferfiakra nezve. azt hiszem abbol az altalnositasbol ered, hogy a nok emocionalisabb lenyek, szemben a realisan gondolkozo ferfiakkal. az altalnositas szerintem sosem jo ut. ismerek - es biztos te is - nagyon melyerzesu ferfiakat (akik ugyanakkor akar ferfiasak is) es racionalisan gondolkozo kemeny noket is. ennek egyebkent megvan a parja a nokre kiterjesztve is, miszerint hisztisek es erzelmi alapu donteseket hoznak.
2012. nov. 3. 18:53
 2/9 foszfor ***** válasza:
100%
Én lány vagyok de engem is tisztára dühít amikor szidják a férfiakat. Annyira hülyék hogy ezen nevetnek. És még csak igazság alapja nincsen. Nem hallottak már szerelemről? Na és a leendő férjük?????
2012. nov. 3. 19:25
 3/9 anonim ***** válasza:

:)

Az én tapasztalatom az, hogy jobbára a nők nem tudnak mit kezdeni a férfiak érzésével...már ha van, vagy megjelenik.

Egyébként létezik az, hogy a férfinak "nincs" érzése. Vagyis pontosabban, nem érzi/akarja érezni és nem mutatja ki az érzéseit. Ennek társadalmi és neveltetési okai vannak többek között, meg az jellemzően racionális gondolkodásmód ami a férfiak sajátja.

2012. nov. 3. 20:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Mert beleesnek az általánosítás hibájába.
2012. nov. 3. 22:01
 5/9 anonim ***** válasza:

Sajnos egyre jobban terjed ez a gusztustalanság.

Egyre elterjedtebb nézet, hogy a férfiakat manipulálni kell. Hogy ostoba, primitív lények, akiket az orruknál fogva kell vezetni, hogy azt tegyék, amit a nő akar.

Elég csak megnézni egy tipikus női magazin borítóját:

"Használati útmutató pasikhoz", "Hogy vedd rá..."

Sőt, gyakran hívják őket hímeknek. Amég a nőket lenőstényezni sosem szokták.

Lassan háziállatként tekintenek a férfiakra.

Csak dolgozni menjen, de önálló akarata ne legyen!

2012. nov. 4. 13:34
 6/9 anonim válasza:
Engem úgy tanítottak hogy bármennyire is ki*asszanak velem sose mutassak ki semmit az érzéseimből sohase sírjak ne öntsem ki a szívem azt mondták hogy nevethetek de ha nevetek akkor azt hangosan
2012. nov. 4. 17:52
 7/9 anonim válasza:

"Az együttélés csak akkor lehetséges, ha a férfiak végre megértik, hogy

teljesen túlkapó követeléseiket korlátozniuk kell!"

Aha túlkapó mi?

2012. nov. 4. 17:55
 8/9 anonim ***** válasza:

"Egyre elterjedtebb nézet, hogy a férfiakat manipulálni kell."

Évtizedek óta az a fő gondolatvonal a marketingvilágban, hogy az embereket manipulálni kell - mindegy, mi a nemük. Ami a probléma, az az, hogy sokan gondolkodás és egészséges bizalmatlanság nélkül teljesen beszívják a hülyeségeket.

2012. nov. 4. 19:42
 9/9 anonim ***** válasza:
engem is idegesítenek az általánosítások. de ha nő lennél, akkor is kapnál a nyakadba egy rakás ilyet, velem pl. átlagban hetente közlik itt a gyakorin, hogy a párom azért él élettársi kapcsolatban velem, mert nem mer felvállalni, és hogy én titokban úgyis esküvőről ábrándozom, mert minden nő arról ábrándozik, csak nem vallja be. közben meg eszembe se jut ilyesmi :D
2012. nov. 7. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!