Vannak itt olyan emberek, akik az USA-ban élnek, vagy szeretnének kiköltözni? Véleményt kérnék.
Arra vagyok kíváncsi, mennyire könnyű Magyarországról az USA-ba kiköltözni, és mennyire éri meg. És ha megéri, hogyan működik ez pontosan? Mert úgy látom, nagyon nehéz letelepedni ott.
Szerintem ebben az országban nem vár senkire se nagy jövő, kivéve, ha eleve jómódúnak születik, vagy vannak kapcsolatai, ezért szeretnék egy élhetőbb országba költözni.
Más tanácsokat is szívesen fogadok.
Az egyik közeli rokonom élt kint 2 évet,de valami speciális munkavállalói-gyakornoki vízummal volt kint,nem tudom pontosan.Letelepedni azzal nem tudott volna,csak dolgozni egy meghatározott ideig.
Én is szeretnék majd kilátogatni,vagy egy időre kint maradni,de szerintem ott élni talán akkor lehet ha beházasodik az ember,vagy ott születik gyereke.
Házasságon kívül kipróbálhatod a zöldkártyalottót, de az esély elég elenyésző, hogy letelepedési és munkavállalási engedélyt szerzel vele.
Ja, és ha nagyon magas a végzettséged (minimum mesterszak az egyetemen, de inkább doktori vagy PhD), és olyan a foglalkozásod, amire ott nagy a kereslet, akkor is ki lehet jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!