Milyenek az olaszok?

Figyelt kérdés
2009. aug. 11. 15:57
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
81%

A maffiából gondolom, hogy családcentrikus emberek lehetnek :)

B.

2009. aug. 11. 16:22
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Temperamentumosak, szenvedélyesek. De ez leginkább a délebbi részek lakóin nyilvánul meg.
2009. aug. 11. 16:30
 3/21 anonim ***** válasza:
94%
Én innen jelentkezem Olaszországból. Hát hogy milyenek? Én imádom őket. Mindig boldogok, mindig mindennek megtalálják a jó oldalát. És jóságosak, segítőkészek. Még bármit kértem tőlük, mindig sokkal többet vagy jobbat kaptam. Az államot itt se veszik valami komolyan, de a családi kapcsolatok tényleg nagyon erősek, mindenek felett állnak, a felnőtt gyerekek és a szülők között is. Hát igen, tényleg ennek a terméke a maffia, de az is, hogy nem látok itt egyáltalán hajléktalant se. És fontos dolog, hogy hagyják egymást élni, mindenki elfogadja a másik embert olyannak, amilyen mindenféle szokásával együtt. Itt mindenkinek a legelemibb joga boldognak lenni, és mindenki ott és úgy boldog, ahogy akar. A magyarok gyakran rinyálnak, hogy milyen szörnyű itt a közlekedési kultúra. Hát elmondanám, hogy nem itt, hanem otthon szörnyű. Itt soha nincsenek azok a borzalmas veszekedések, mint otthon az utakon a nagy semmin. Mindenki úgy megy, ahogy akar és tud. Az előny nem azé, akinek a KRESZ előnyt ad, hanem aki erősebb és ügyesebb, de hát ez természetes is. És még egy utolsó: itt általában minden nívósabb mint otthon, jobb az élelmiszerek minősége, nem csapnak úgy be semmivel. Mindennek megvan a stílusa, a nívója még egy falusi kis sarki kávézónak is. Aki boldog akar lenni, jöjjön ide délre, különösen azokon a borzalmas magyar téli napokon.
2009. aug. 11. 17:13
 4/21 A kérdező kommentje:

utolsó válaszolónak:

Köszönöm!:)

2009. aug. 11. 19:54
 5/21 anonim ***** válasza:
65%

Az olasz pasik csak két témáról tudnak beszélgetni..

Kaja és nők.. :)

Náluk a késés természetes fogalom.. a siestáról ne is beszéljünk.. a boltok alig vannak nyitva (a sok turistától függetlenül), vasárnap meg szinte minden zárva van.. (még az Auchan is..)

Angolul vagy más nyelven meg csak páran beszélnek..

Nem szeretik a külföldieket tapasztalatom alapján.

Én északon élek.. lehet, hogy délen más a helyzet.

:)

2009. aug. 12. 15:34
 6/21 A kérdező kommentje:

:)

és a csajok?milyenek?:DP

2009. aug. 12. 16:16
 7/21 anonim ***** válasza:
78%

(az előbbi válaszadó)

A csajok normálisak :)

Nincsen semmilyen rossz tapasztalatom velük kapcsolatban :)

Kedvesek, igényesek, divatosak, szinte minden csaj vékony.. alig lehet látni ducibb csajokat.

Párkapcsolatban azonban dominánsabbak...

2009. aug. 12. 16:40
 8/21 A kérdező kommentje:
ok,nagyon köszi a válaszodat!:)
2009. aug. 12. 20:24
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
15.34: Ezek a picike hatranyok termeszetesen itt delen is megvannak, es igy vannak, de hozza lehet szokni.
2009. aug. 13. 10:18
 10/21 anonim ***** válasza:
22%

10:18 Igyekszem én is hozzá szokni, de eléggé nehéz..

Főleg tömegközlekedésben..(azt utálom a legjobban) :D

2009. aug. 14. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!