Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A cigányok minek hiszik hogy...

A cigányok minek hiszik hogy ök olaszok?

Figyelt kérdés
töb forumon és pár cigánytol is hallotam már hogy ök a gigolok .mert hogy egy magyar srcának nincs ojan megjelenése mint egy "RALY"cigánynak mert az ö stilusuk ojan mint az olaszoké. jah és ferrari vocá milán olaszos a világom nem tom mit jelenthet
2009. dec. 14. 19:01
1 2
 1/11 anonim válasza:
38%
ez mit keres ebben a kategóriában?
2009. dec. 14. 19:02
 2/11 anonim válasza:
74%

1. helyesírás -1

2. ezt én sem tudom de örülnék ha a lopós cigányok kitakarodnának az országból.

3. mit keres ez ebben a kategóriában?

2009. dec. 14. 19:05
 3/11 anonim ***** válasza:
60%

a helyesírásod alapján azt kell hinnem, h önmagadról írtál pár sort.

a kérdésre nem tudok most válaszolni, a nyelvi tehetetlenséged túlzottan lesokkolt :S

2009. dec. 14. 19:06
 4/11 anonim ***** válasza:
79%
Bocs, magyarul és érthetően kérhetnénk újra? o_O
2009. dec. 14. 19:09
 5/11 anonim ***** válasza:
65%
Raj barátom... vagyis inkább nem barátom, nem leszel olasz, nem is voltál olasz, ne is akarj erre semmilyen ideológiai alapot keresni. Egy kis indiai g*ci vagy...
2009. dec. 14. 19:18
 6/11 anonim ***** válasza:
65%

A cigányok egyszerűen csak stílust keresnek maguknak, hogy menőnek tűnjenek. Mivel náluk a bűnözés menőnek számít, felvették ezt az olasz maffia stílust.

Ez olyan, mint most a magyaroknál menőnek számít más népcsoportok lenézése (a cigányoknál is), ezért sok magyar fölvette a náci stílust. -Csak azért mondom, hogy stílust, mert a legtöbbnek fogalma sincs róla, hogy mit jelent a nemzeti-szocializmus, csakúgy mint a cigányok se tudják igazából milyenek az olaszok.

2009. dec. 14. 19:28
 7/11 A kérdező kommentje:
az utolso hozászolonak nagyon köszönöm a választ:)
2009. dec. 14. 19:36
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónak üzenem, hogy ha neki ez menőnek tűnik, hogy pl én utálom a cigányokat, akkor kérem szépen, jöjjön le ide borsod szívébe és éldegéljen itt pár napot, ha meg ilyen helyen lakik, akkor meg egyszerűen csökött agyú és vak is. Ja és nem tartom magam nácinak, hazafinak, jobbikosnak, fasisztának etc etc. Egyszerűen magyar ember vagyok, akinek szúrja a szemét egy két dolog. Üdvözöllek.
2009. dec. 14. 23:47
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak olasznak,négernek is képzelik magukat.Szánalmasak....Ha egy olasz ,vagy egy néger meglátná igy őket betegre röhögné magát rajtuk.
2009. dec. 15. 11:21
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

12-14 23:47!

Nem vagyok vak, látom hogy mit csinálnak a cigányok (főleg, hogy Enying city lakója vagyok). Én is utálom a bűnöző típusokat (sajnos a többségük ilyen), de itt most nem erről van szó, hanem arról, hogy a bolondja mindenféle olasznak meg négernek képzeli magát, holott nem tudják mit jelent ez. (A kérdező egy szót nem ejtett a cigány bűnözésről.)

2009. dec. 21. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!