Miért van az, hogy manapság a fiatal cigányok, vagy romák, ahogy tetszik, azt hiszik magukról, hogy négerekn, ebből adódóan rapperekn, vagy olaszok?
Ja meg azt is bírom, hogy mostanában a közösségi oldalakon, ilyeneket írnak ki a képeikhez, hogy: faintos csávó/csaj, meg a különböző: raj vagyok, te meg nem szövegeket, erősen tört magyarsággal, szellemi képességeik behatároltságának köszönhetően betűzik le, erősen photoshoppolt rossz minőségű képeikhez? Mit szóltok ezekhez?
2009. szept. 28. 20:40
1/10 anonim válasza:
Azt hogy LOL
A cigányok indiából származnak
nem olasz meg görög stb. ... :D
2009. szept. 28. 20:43
2/10 A kérdező kommentje:
tudom én is, hogy onnan származnak, és persze, hogy semmi közük a négerekhez, de hozzájuk hasonlítják magukat...
2009. szept. 28. 20:45
3/10 anonim válasza:
Nagyképűek mind
2009. szept. 28. 20:47
4/10 anonim válasza:
Hát mert olyan értelmi szintjük van hogy saját stilust sem tudnak kialakitani maguknak ezért ilyen ocsmány kapucnis néger ruhákba vannak cssak hogy különbözhessenek.
2009. szept. 28. 20:47
5/10 anonim válasza:
Az összes ilyen nagyképű vagy raj, vagy feka rapper, vagy olasz maffiózó.Szánalmasak.
2009. szept. 28. 20:50
6/10 anonim válasza:
A nemcigányok között is vannak ilyen nagyképű fiatalok. Aztán vagy benő a fejük lágya, vagy nem.
2009. szept. 28. 20:51
7/10 anonim válasza:
Azt, hogy a négerekhez próbálják magukat hasonlítani, talán azzal lehet magyarázni, hogy amerikában ugye a négerek a kisebbség, akik létrehoztak egy olyan sajátos szubkultúrát, ami világszerte ismert és sok követőjük/rajongójuk van. Mivel ugye itt meg a cigányok a kisebbség, szívesen azonosulnak egy olyan szubkultúrával, ami szintén kisebbséghez köthető, és amelynek tagjai között vannak világszerte ismert emberek.
2009. szept. 28. 21:11
8/10 anonim válasza:
Azt vágjátok, hogy mostanság mindenkinek ilyen brazil szappanoperást nevet adnak? Múltkor végignéztem ahogy szegény pap Dzsúlió Adriánónak keresztel el egy cigány srácot (nem tudom hogy bírta ki) :D
Hogy fog már kinézni egy osztálynévsor 5-8 év múlva?
2009. szept. 28. 22:10
9/10 anonim válasza:
az a baj,h tudat alatt a pasik is ezeket a cigány csajokat tartják szépnek manapság..mert annyira nyomják magukat:D és sztem szánalmas,h ezek a jó nők..nem is értem mi a szép abban ami átlagos barna hajú barna szemű barna bőri semmi egyedi..ebbe mi a jó..mint a gumióra:D
2012. jan. 20. 17:29
10/10 anonim válasza:
A legutolsó hozzászóló nem tudom honnan veszi azt a hatalmas és alaptalan hülyeséget hogy a férfiak vonzódnának a cigány nőkhöz. Már a szaguktól is rosszul vannak és a többségük nagyon csúnya, igénytelen és a szellemi sötétségük pedig még rátesz egy lapáttal.
Témánál maradva azért koppintják az olaszokat és a niggákat mert képtelen szembe nézni a szomoru igazsággal; hogy ők bizony csak cigányok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!