Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Néha úgy irigylem azokat az...

Néha úgy irigylem azokat az embereket, akik megtalálták az életükben azt a dolgot, amiben kiteljesedhetnek. Neked van ilyen?

Figyelt kérdés
2012. nov. 1. 20:33
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

"Akik úgy érzik, semmiben sem tudnak kiteljesedni, lusták és semmihez sem értenek. Könnyű változtatni, rá kell venni magunkat, hogy érdekeljen valami. Előbb valami egyszerű, aztán jöhet a többi. "

Nincs igazad. Én nem vagyok lusta, suliba járok, 3 nyelven tanulok, ezek közül az egyiken felsőfokon, a másikon középfokon, a harmadikon alapfokon beszélek, elkezdtem főzni tanulni, sportolni, 10 kilót ledobtam magamról, ha tehetem naponta 1 órát sétálok...

Szóval van ami lefoglal. Mégsem érzem úgy, hogy ezekben a dolgokban kiteljesedhetek. Ezek a dolgok jók unaloműzőnek, én valami olyat keresek, amit szívvel-lélekkel tudnék csinálni, ami örömmmel töltene el, ami büszkévé tenne, amire bármikor tudnék időt szakítani, nem keresném a kifogásokat, amire azt mondanám, hogy igen, ez az enyém.

2012. nov. 2. 05:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!