Néha úgy irigylem azokat az embereket, akik megtalálták az életükben azt a dolgot, amiben kiteljesedhetnek. Neked van ilyen?
"Akik úgy érzik, semmiben sem tudnak kiteljesedni, lusták és semmihez sem értenek. Könnyű változtatni, rá kell venni magunkat, hogy érdekeljen valami. Előbb valami egyszerű, aztán jöhet a többi. "
Nincs igazad. Én nem vagyok lusta, suliba járok, 3 nyelven tanulok, ezek közül az egyiken felsőfokon, a másikon középfokon, a harmadikon alapfokon beszélek, elkezdtem főzni tanulni, sportolni, 10 kilót ledobtam magamról, ha tehetem naponta 1 órát sétálok...
Szóval van ami lefoglal. Mégsem érzem úgy, hogy ezekben a dolgokban kiteljesedhetek. Ezek a dolgok jók unaloműzőnek, én valami olyat keresek, amit szívvel-lélekkel tudnék csinálni, ami örömmmel töltene el, ami büszkévé tenne, amire bármikor tudnék időt szakítani, nem keresném a kifogásokat, amire azt mondanám, hogy igen, ez az enyém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!