Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tehetnék? Szóljak vagy...

Mit tehetnék? Szóljak vagy mit csináljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Általánosban elég népszerű voltam, sok barátom volt, de az egyik legjobb barátomat elveszítettem és ezen nehezen tudtam túllépni, nehezebben ismerkedtem, féltem, hogy, akit megkedvelek elvesztem. Középsuliban kialakult egy négy fős társaság, akikkel viszonylag jól érzem magam..ez idáig azt hittem, hogy fontos vagyok nekik, de erről szó sincs. Ha én nem szólok hozzájuk ők se hozzám..Párszor már emiatt elsírtam magam emiatt a suliban, de abszolút nem érdekelte őket. Ez borzasztóan rosszul esik és nem tudom, hogy ezt szóvá tehetném-e vagy egyszerűen csak én értékeltem túl ezt a barátságot?

Előre is köszönöm a normális válaszokat!

17/L

2012. nov. 1. 17:08
 1/2 foszfor ***** válasza:
Szerintem ez igen felháborító tőlük. Szerintem szóljál mert az nem jó ha kérdések vannak a kapcsolatotokban. Ha nem tudod hogy most hogy állnak veled szemben! Állj ki magadért! Drukkolok!!!!
2012. nov. 1. 18:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem a barátaid.Ne foglalkozz velük,inkább koncentrálj a tanulásra.Kifizetődőbb hosszú távon hidd el.
2012. nov. 1. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!