Mit tehetnék? TÖbbi lent.
Figyelt kérdés
Az osztályunkban én vagyok a legnagyobb stréber,csak mert szeretem a mateket,és ezmiatt mindenhonnan kiközösitenek,csak egy igaz barátom van.Az osztály "legmenőbbjei"házibulit fognak szervezni,és engem nem akarnak meghívni,mert "stréber nem kell oda":((.De nagyon szeretnék elmenni,mert ott lesznek az iskola legszebb lányai is.Hogyan hivathatnám meg magam? 13/f2012. okt. 10. 21:14
1/4 anonim válasza:
ha majd rájönnek, hogy tőled lehet elkérni a matekházit, vagy segítesz nekik a matekban mikor bukásra állnak, felértékelődsz :)
2/4 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy sokat kérték tőlem,de csak kihasználtak,és mikor mondtam hogy többet nem adom,akkor még rosszabb lett a helyzet
2012. okt. 10. 21:36
3/4 A kérdező kommentje:
De ők nem olyanok ,hogyha adnám a házit akkor felértékelődnék,hanem csak kevesebb cseszegetés lenne,de buliba és ide-oda nem hivnának.Ezt a dolgot is csak véletlenül hallottam meg,szünetben,amikor az osztály oda volt gyűlve és én a padtársammal beszélgettem.Csak az a baj azt is mondták,hogy engem ne hivjanak meg és egy rokkant leánykát az osztáyból.
2012. okt. 10. 21:40
4/4 anonim válasza:
13 évesen bulizni meg csajozni? Te jó ég, hová fajult a világ... amikor én ennyi idős voltam, a házibulikban még társasjátékoztunk, szörpöt ittunk, és a szüleink értünk jöttek a buli végére, vagyis este 9-re.
Pedig nem vagyok ám olyan őskövület...
Nagyon fiatal vagy még ezekhez a dolgokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!