A cigányok terrorizálnak-e bennünket?
rengeteg falun élő ember, kisnyugdíjas, sportrajongó, kismama és rendőr nevében is írom: IGEN. csak ilyenkor nincs róla napi 2000 híranyag és 100 milkó díj és 120 nyomozó... mert nekik MINDENT lehet (tudod: megélhetési bűnözése meg diákcsíny meg ilyenek...). ölni is.
de ha mi, fehérek pofon vágunk önvédelemből egy orkot, letöltendőt kapunk.
,,magyarország, én így szeretlek"
Magyar az, akinek magyar állampolgársága van. Ha a magyar oldalon állsz, akkor nem teszel fel ilyen kérdést. Ezt nem kisebbségi, ne adj isten faji alapon kell megközelíteni, mert az gyűlöletkeltés.
Mi lesz a választások után?!
Mit szeretne a szélsőjobb?!
Vonatra rakni az embereket, és haláltáborba vinni, mint Hitler?!
Ezt szeretné?!
Ébredjetek már fel a csipkerózsika álomból!
Aztán, ha a szomszéd azt mondja valakire, hogy cigány, akkor elviszik, mert "terrorizál"???
blöáffff!!!!!
Undorító.
Ha ebben az országban a nép hatalomra juttat egy szélsőjobboldali militáns hajlamú pártot, meg valami kishitler vezérét akkor ez az ország buta, és hamar felejt.
Akkor én nem akarok ennek a népnek tagja lenni.
(Bár itt akkor is a fejétől bűzlene a hal...)
Nem érdekel, milyen mocskolás jön ez után.
Ez a véleményem. (ja, még mielőtt belekezdenétek...magyar vagyok, nem tartozom egyik kisebbséghez sem)
"Vonatra rakni az embereket, és haláltáborba vinni, mint Hitler?!"
Komolyan érdekel a válasz? IGEN!!!!!! Mert ezek nem emberek! 5 % maximum megmaradhatna közülük, a többi meg takarodjon el, amíg megteheti....bűnözőkre nincs szükség az állam pénzén. Nem vagyunk annyira gazdag ország h bűnözőket neveljünk állami költségeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!