Miért baj az az egészségen kívül, hogy a mai fiatalok dohányoznak és alkoholt fogyasztanak?
Tudod, ha annyira nagy lennél, mint amekkorának itt beállítod magad, akkor sportolni járnál, hogy eszményi tested legyen (jó külsővel könnyebb csajozni - nézd meg pl. a vízilabdásokat, mindig körbeveszik őket a jó nők). Lehet kapni elfogadható áron kondi- és úszóbérletet, lehet járni sportolni is, a nagyobb városokban mindig indul v.milyen edzés.
A piától amúgy meg romlik a spermád minősége, tönkremegy a májad, és kiszáradsz, meg büdös leszel.
"Ha betöltöm a 18-at utána úgyis leteszek minden káros szenvedélyt,"
Azt te csak hiszed.... káros szenvedélyektől megszabadulni nagyon nehéz.
Amúgy meg most van fejlődésben a szervezeted, most még változol, a cigivel többet ártasz magadnak mint hiszed ÉPP MOST, a legfontosabb időszakban.
"Szerintem még mindig az én dolgom, hogy hogyan b*xom szét magamat."
18 év alatti vagy, a jog szerint korlátozottan cselekvőképes, tehát törvény szerint sem vagy "teljesen beszámítható". Vagyis nem vagy olyan személy, aki tisztában van a tettei következményével. Sem a jog, sem a társadalom nem tart nagykorúnak, és ahogy olvaslak, nem is cáfolsz erre rá.
Amúgy neked csak ez a szórakozás? Én 40 vagyok, én is úgy vagyok hogy egyszer élünk és egy csomó dolgot "megérdemlek", mert nincs értelme sanyargatni magam, de ez pl egy többszáz forintos pomelo-ra vonatkozik, egy doboz drága áfonyára, egyes szórakozásra, utazásokra, cuccokra, de sosem olyanra, amivel szétcseszem magam.
Kiszámoltad már, hogy mennyit költesz cigire és piára? Azt megnézted, hogy mit tudnál ezen a pénzen venni?
Amit még ne felejts el, hogy bizonyos dolgok mindenkire másképp hatnak. Van, aki tini korától fogva vedel és cigizik, majd elüti egy autó 95 évesen azért, mert egy fiatal csaj után fordult. Van aki meg 40 évesen meghal tüdőrákban vagy májrákban... az, hogy te melyik leszel, azt nem tudhatod. Arra ne számíts, hogy ha a szüleidnek nem lett baja akkor neked sem lesz, én tudok neked rokont mutatni, ahol a most már 85 éves apa a 79 éves feleségével már évekkel ezelőtt eltemették az akkor 31 éves fiúkat, aki rákban halt meg....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!