Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek Clive...

Mi a véleményetek Clive Barker beteges képi világáról?

Figyelt kérdés
Gondolom sokaknak ismerősen cseng ez a név, a tocsogós horror egyik "nagy alakja".
2009. aug. 9. 22:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Én szeretem és jó tudni h vannak ien gondolkodású emberek.
2009. aug. 9. 22:51
 2/8 anonim ***** válasza:

Undying játékkal játszottam.

Tele volt horrorisztikus elemmel de jó volt.

2009. aug. 10. 02:52
 3/8 anonim ***** válasza:
A kedvenc íróm, és szerintem nem beteges. Nagyon szeretem a világot, amit megteremtett. És Barker nem tocsogós horror, hanem testhorror. De amúgy most tisztázzuk: a játékairól, a filmjeiről vagy a könyveiről beszélsz?
2009. aug. 10. 11:35
 4/8 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Az utolsó kérdéshez még hozzátenném: a festményeiről, a gyerekkönyveiről vagy a játékfiguráiról is beszélünk? Ráasásul klasszikus értelemben vett horror regénye nem túl sok van, inkább a fantasy felé tolódnak el.

2009. aug. 10. 11:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Én szeretem a horrort,ezért Barker az egyik kedvenc íróm a játékai miatt,mert filmet azt nem nagyon nézek. Na meg nem is olvasok csak amikor tanulok akkor. xD Jó gyerek ez a Barker,jól tolja:D
2010. jan. 25. 18:41
 6/8 anonim válasza:
A Korbás és a Kárhozat című könvét olvastam. A korbács az egyik kedvenc könyvem, a Kárhozat viszont egyáltalán nem fogott meg.
2010. máj. 1. 22:16
 7/8 Nagira válasza:
Barker az egyik kedvenc íróm. Vannak beteges írásai, az biztos, de ugyanúgy mágusa a fantasynek is. Eddig az összes magyarul megjelent művét olvastam, és szinte mindegyiket imádtam (A Kárhozattal még nem békültem ki, talán egy űjraolvasás alkalmával). Abszolút kedvencek A Korbács és az eddig megjelent 2 Abarat kötet. Fantasztikus mindegyik, Barker világai lenyűgözőek. Csak ajánlani tudom. Aki pedig betegesebb írásokra vágyik, annak ajánlom a Pokolkeltőt, a most megjelent Vérkönyvek 1-et, meg az Éjszaka gyermekeit. És a többit is.:)
2010. máj. 17. 15:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem beteges. Én mostanában szerettem bele a műveibe, és a Vérkönyvek első két részét olvastam tőle. A másodikkal még barátkozom.. a szexuális vonulstok eléggé durvák... vagyis furcsák.

Filmjeiből a Hellraisert ismerem, de nagy kedvencem, épp kergetem a könyvet. :S

A képregényeivel ugyanígy állok, a neten láttam részleteket, de ennyi.

2011. szept. 10. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!