Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ugye nincs gond azzal, hogy...

Ugye nincs gond azzal, hogy egy 16 éves lány (én) rajong a Koreáért és az egyéb ázsiai országokért?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a koreai zenét (k-pop), folyton csak azt hallgatok, folyton koreai doramakat nézek, és imádom az ottani életszemléletet, a nyelvért is odavagyok, a koreai fiúkat is nagyon helyesnek tartom. *.* Meg a korai lányok stílusát is imádom, a sulik kötelező egyenruhái is nagyon jók. ^^ A gondolkodásom is olyan, mint az ottani embereknek.

Ez szerintetek oké, hogy már ország kultúrájáért vagyok oda?

16/L

2012. okt. 23. 20:12
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem tök mindegy. Ez nem bűncselekmény. Mindenkinek más tetszik. Mi gond lenne vele?
2012. okt. 23. 20:18
 2/8 anonim ***** válasza:
A legtöbb 16 éves szereti. Ez most divat. Én is nagyon szeretem, bár már kinőttem a tinikorból.
2012. okt. 23. 20:19
 3/8 anonim ***** válasza:
69%

Én 14 évesen imádtam őket(főleg Big Bang és a többiek) ez volt 3 éve. Azóta egyik napról a másikra leszoktam róla, mostanában megnézek 1-1 koncertet és jó érzés, de már nem rajongok érte annyira :)

Semmi gond nincs vele.

2012. okt. 23. 20:26
 4/8 anonim ***** válasza:
egyik ismerősöm járt ott nemrég, nagyon modern ország
2012. okt. 24. 13:40
 5/8 anonim válasza:
68%

Semmi gond vele, csak ne a doromák alapján itéld meg az embereket. Azok kicsit ferdítenek :)))

De semmi gond ezzel:))

2012. okt. 24. 20:16
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Remélem kinövöd -.- ha meg nem meny ki a p**ába nem értem miért nem lehet egy magyar embernek magyar gondolkodásmódja hazaszeretete meg miegymás miért kell másokért rajongani nagyon színes a magyar kultúra is nagyon nagyon kicsit ásd bele magad hátha megtetszik bocsi ha egy kicsit goromba voltam...
2012. dec. 21. 20:27
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
utolsó: talán azért mert az ország semmit nem ad nekünk, csak elvesz tőlünk!! Én büszke vagyok arra, hogy Magyar vagyok a hagyományok meg stb... miatt, de nem az ország miatt és az első leendő alkalomkor menni fogok külföldre(nem koreába).
2012. dec. 21. 22:03
 8/8 anonim válasza:

nincs vele semmi gond sőt azt mutatja hogy nyitott vagy más dolgokra is nem csak arra amit megpróbálnak lenyomni az ember torkán

írta valaki hogy most ez a divat a tinik körében ,de pl én még a koreai hullám betörése előtt kezdtem el érdeklődni pedig én is még szinte gyerek vagyok :)

18/ f

2013. jan. 4. 02:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!