Elítél a baráti társaság, mert nem akartam egy kövér, hülye pasival randizni? Jogos?
édesem, azt fogd fel, hogy a külsőnek általában nem sok köze van hozzá, ha valaki suttyó paraszt.
külső a belsőből jön. lusta, igénytelen alak, úgy is néz ki. ez eddig tiszta sor.
de tanuld meg, hogy ha valakivel bajod van, akkor mindig a belsejét fikázd, oltsd, küldd a bús pitsába, mert ha csak a testére reflektálsz, akkor nem fogja megérteni, h mi bajod vele.
engem is csesztettek régen a hájas testem miatt, de mindig tudtam, hogy nem az a baja velem az embernek, hogy 46os a nadrágom, hanem hogy nem fekszik neki a stílusom. ha valakiben annyi intelligencia nincs, hogy ezt elő tudja adni, az persze h le lesz nézve.
szóval lássuk be, ha azt mondod neki, hogy unintelligens piócalelkű sutyerák vagy, akkor abból rögtön értett volna, és legalább olyan szépen meg tudod vele sérteni mint a dagadtozással.
na, ma is tanultál valamit :P
Azzal jársz, akivel akarsz. Sőt lehet, a társaságot is hagyni kellene a fenébe, ha ilyen tagok tartoznak bele, mint ez a pasas, aki abban leli kedvét, hogy alázza a nőket és halálra zabálja magát, közben meg azt hiszi, hogy ő micsoda szuper pasi és tegye össze a kezét a kérdező, hogy vele találkozott.
Hát nem. Komolyan, pár ilyen beszólás után a közelébe sem mentem volna ennek a pasasnak. Ez egy ősbunkó. Kerüld el messzire.
Jól csináltad kérdező. Sajnos ma a nő majdnem kihalt. Csak férfias nők vannak, meg csődtömegek. Jól kiosztottad, úgy kellett neki.
Válogasd meg a baráti körödet. Felszanes az az ember, akicsak a külsőt vagy csak a belsőt nézi. Mindkettő fontos. Az meg hogy lehájpacniztad, külön jó dolog volt. Aki így zaklat, meg ennyire gusztusalan, az maradjon a csődtömeg nőknél, akik csak a belsőt nézik vagy menjen homárnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!