Elítél a baráti társaság, mert nem akartam egy kövér, hülye pasival randizni? Jogos?
Figyelj, elmondtuk a véleményünket. Én is elmondtam, te kérdeztél, megkaptad a választ.
Felőlem mondhatsz bármit, bunkó voltál és kész. A srác szintén, de ettől még te is az voltál és én sem szívesen barátkoznék sem vele, sem veled.
Ha nem tetszik a válasz, az nem a mi problémánk. Ha ezidáig nem jutott el hozzád, hogy mit magyarázunk, hogy nem kellett volna tűrnöd, csak épp nem olyanért megítélni, amivel neked nem ártott, akkor nem értem minek teszel fel kérdést.
Ezen az elven a tükörképedet is faggathatnád.
Teljes mértékben igazad van!!! És jól tetted amit tettél.
Örülj neki, hogy megszabadulsz ettől a bandától.
Az, hogy vki kövér még nem elég indok arra, hogy ne sérthesd meg bunkó módon azok útán amit művelt és nem értett a szép szóból.
Egyébként meg aki Csülköket zabál és még hangoztatja is egy társaságban meg leszól azért mert te nem zabálsz kétpofára zsirban tocsogó dolgokat NEM HINNÉM, hogy NEM TEHET arról, hogy egy HÁJAS DISZNÓ. És ha még emelett DISZNÓ módon beszél, viselkedik egy Nővel akkor bizony megérdemelte amit kapott.
"Lehet, hogy tényleg új barátok után kéne néznem..."
NEm Lehet, Hanem BIZTOS!!! ;)
72%-os, szeretném megköszönni, hogy ráébresztettél arra, hogy akármilyen taszító is egy ember stílusa, ne a külső tulajdonságokkal vágjunk vissza, mert a történet szempontjából mindegy volt. Máskor megpróbálom kontrollálni magam, akármilyen kellemetlen helyzetbe is kerülök. Holnap kerül sor egy találkára a többiekkel, szerintem őszintén elmondom majd, hogy mit miért tettem, beismerem a hibámat, de azt is elmondom, hogy engem mennyire bántott, hogy tűrték, ahogy megaláz egy a pasas heteken keresztül.
Itt egy jó nagy beszélgetésre lesz szükség, ha nem segít, akkor viszont én úgy érzem, jobb lesz nélkülük, mert nem biztos, hogy ez az igaz barátság alapja, mikor szívatjuk a másikat.
Nem értem, miért játssza itt mindenki a szentet. Ti nyilván összejönnétek egy olyan emberrel, aki fizikailag undorít, ha máskülönben jó fej... Az, hogy valakinek a külső IS számít a párkapcsolatban, nem jelent felszínességet, ez természetes dolog. Felszínes az, ha CSAK a külső számít. (Bár ilyet inkább férfiban látni, nőben inkább az a felszínesség jele, hogy csak a pasi pénze kell neki.)
A "finnyás p*csa" és a "IX. kerületi proli" megjegyzésekre meg teljesen adekvát válasz a "hájas disznó". Lehet, hogy nem tehet a külsejéről, de a lány se tehet arról, milyen kaját szeret meg hol van pénze lakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!