Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Megbocsájtanátok anyátoknak...

Megbocsájtanátok anyátoknak ha megverne titeket? Nem 1 pofon 4-5?!

Figyelt kérdés

Úgy érzem sosem fogom neki megbocsájtani, sosem követtem el akkora hibát amiért ezt kéne érdemelnem.

Elegem lett abból, hogy elrakosgatja a cuccaim, utána órákat sírok olyan dolog miatt amit épp nem találok és hírtelen nagyon szükségem lesz rá.

Ma elmondtam neki, hogy többet a szobám közelébe se jöjjön, mert nagyon elegem van abból, hogy mindenem elrakja, és direkt kereszbe tesz nekem. Folyton rosszat akar. Nem olyan helyre rakja ahol megtalálom, hanem direkt olyan helyre, ahol véletlen sem látom meg.

Miután mondtam ezt neki, 4 pofont kaptam tőle.. Úgy érzem sosem fogom neki megbocsájtani, mert az ilyen nem anya, más azért sem kap/vagy nem kap ennyit, ha teherbe esik, vagy drogozik, kirúgják az iskolából, megbukik, én pedig egy ilyen mondatért 4 pofont kapok, innentől nem tekintem anyámnak, az ilyen nem az, főleg nem az enyém.

Egy tuskó mert elrakja a cuccaim, nem írja ki, ha netán pont megy utána valahova, hogy keresd itt vagy ott mert odaraktam.

2)a cuccaimhoz hozzá se kellene nyúlnia, hisz azért az enyém, hogy én tudjam, hol találom biztos helyen.

Megbocsájtanátok? kb 3 éve nem kaptam pofont, de itt betelt a pohár, szerintem ezt az egészet azért csinálta, hogy legyen oka lekeverni...

2012. okt. 20. 18:37
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Tudok olvasni, értelmezni is, értem, hogy: TETTEK ilyet már--> de viszonylag jó gyerek vagyok, rám nincs panasz, nincs o.főnökim. nincs beírás, nincs igazolatlanom, nincs baj velem, bár tanulni nem tanulok a legjobban, meg sem bukok viszonylag, és próbálok is, tanulok is, odateszem magam, de neki nem elég.

Már lenyugodtam, de még mindig emészt egy picit, hogy miért nem tudok neki megfelelni...

2012. okt. 20. 19:13
 12/18 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

"innentől nem tekintem anyámnak, az ilyen nem az, főleg nem az enyém. Egy tuskó"

Na most ezt olvasd át még egyszer. Ha ehhez a stílushoz hozzágondolom, ahogy "kiosztottad", nem csodálkozom a pofonokon.

Ha nem tekinted többet az anyádnak, akkor szedd össze kis motyódat, pakold ki a kapu elé, és gondoskodj innentől magad önmagadról.

2012. okt. 20. 19:19
 13/18 A kérdező kommentje:

Na jó, de tényleg az.

Nem osztottam azért ki, az első kommentbe leis írtam, hogy pontosan mit mondtam neki, ez egy személyes magamban tartott vélemény.=/

2012. okt. 20. 19:26
 14/18 Andizsuzsi ***** válasza:

"Ma elmondtam neki, hogy többet a szobám közelébe se jöjjön"

Egyrészt, ha nekem ilyet mondana a gyerekem, akkor lehet, hogy neki sem kellene többet a szobája közelébe mennie, másrészt attól, hogy a magad véleménye, még nem szépít a helyzeten semmit. Ha nem tekinted anyádnak, ne várd el, hogy mosson-főzzön-takarítson utánad, biztosítsa a lakhatásodat, a meleg vizet, amivel mosdasz, a számítógépet és az internetet és egyáltalán a szobádat. Ha az órákon át tartó sírás helyett rendet tartanál magad körül, nem kerülnél ilyen helyzetbe.

2012. okt. 20. 19:34
 15/18 A kérdező kommentje:

De akkor sem értem, hogy miért pakol el dolgokat olyan helyre, ahol lehetetlen a megtalálása.

Hát könyörgöm, ha pakolni akar pakoljon, nem szólok én bele, nem is érdekel-->Bár eléggé fura,hogy itt pakolászik, mivel saját szobámban én találom meg a legjobban a dolgaim, minden segítség nélkül.

Nem szóltam volna tegnap sem, ha minden a helyén lett volna, de valószínű mikor egy számomra fontos képet belerak egy cipősdobozba, az valószínűleg kiveri a biztosítékot.

Nagyjából kibékültem vele, de nem felejtem el... Szerintem nem érdemeltem meg, és egy igazán JÓ, és egy IGAZI anya, olyan dologért nem ad pofont a gyerekének amit direkt Ő generál, és szítja a tűzet, hogy megérjen a pofon.

Gondolhatta hogy majd egyszer betelik a pohár, és kész, megmondom neki amit gondolok.

2012. okt. 21. 10:37
 16/18 anonim válasza:
inkább befoghatjátok a hülye kommenteket az anyjának nem volt kötelessége hogy felnevelje oda is adhatta volna egy normális családnak aki egy személyes fényképet nem a cipős dobozba teszi és nem szarja le a lányát amikor órákig sír az ilyen anyáknak kéne egy rohadt nagy pofon aztán rend bejönnének nem a kérdezőt kell fikázni pancserok ha nem tetszik a kérdés nem kell válaszolni rá.
2012. okt. 31. 01:37
 17/18 anonim válasza:
és én voltam az előző válaszoló egyébként ne bocsáss meg nem érdemli meg
2012. okt. 31. 01:38
 18/18 P.S.94 válasza:
Én értem a helyzeted nekem is sok problémám volt az anyukámmal, nekem is elpakolta mindenem, máshova tette, semmit se találtam. De egy anya ilyen, úgy látszik a te anyukád is szereti irányítani a dolgokat, a maga szabályait felállítani a házában és ez helyes, ha neked lesz családod, gyerekeid a te szabályaid lesznek érvényben, de most még az övéi játszanak! Szerintem úgy kellene megközelítened a dolgod h leülteted és megbeszéled vele: Te nem hagysz kupit, mindent a helyére teszel és cserébe ő nem pakolászik, vagy ha úgy gondolja rumlis a szobád szól neked, hogy rakd rendbe. Ez szerintem fair dolog mindkettőtökkel szemben. Viszont egy dolog biztos, az, hogy ütött nem helyes! Szerintem egy 13 éves gyerekkel is meg lehet beszélni a dolgokat, én nem vagyok a verés/ütés/pofon híve. Azok a szülők akik alkalmazzák csak a tehetetlenségüket mutatják ki ezzel és ezt most nem csak én mondom, hanem pszichológusok sokasága, bármelyiket megkérdezed azt fogja válaszolni h nem szabad megütni a gyereket. Viszont te meg ne beszélj így vele, mert ezzel csak szítod kettőtök között a tüzet és hidd el, még nem egyszer lesz rettentő nagy szükséged rá! Ezt én sem hittem el, most meg ő az egyetlen akire számíthatok. (én is kaptam nem egy pofont tőle mert rossz gyerek voltam, még később 15 évesen is) Mégis imádom!
2012. nov. 12. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!