Megbocsájtanátok anyátoknak ha megverne titeket? Nem 1 pofon 4-5?!
Úgy érzem sosem fogom neki megbocsájtani, sosem követtem el akkora hibát amiért ezt kéne érdemelnem.
Elegem lett abból, hogy elrakosgatja a cuccaim, utána órákat sírok olyan dolog miatt amit épp nem találok és hírtelen nagyon szükségem lesz rá.
Ma elmondtam neki, hogy többet a szobám közelébe se jöjjön, mert nagyon elegem van abból, hogy mindenem elrakja, és direkt kereszbe tesz nekem. Folyton rosszat akar. Nem olyan helyre rakja ahol megtalálom, hanem direkt olyan helyre, ahol véletlen sem látom meg.
Miután mondtam ezt neki, 4 pofont kaptam tőle.. Úgy érzem sosem fogom neki megbocsájtani, mert az ilyen nem anya, más azért sem kap/vagy nem kap ennyit, ha teherbe esik, vagy drogozik, kirúgják az iskolából, megbukik, én pedig egy ilyen mondatért 4 pofont kapok, innentől nem tekintem anyámnak, az ilyen nem az, főleg nem az enyém.
Egy tuskó mert elrakja a cuccaim, nem írja ki, ha netán pont megy utána valahova, hogy keresd itt vagy ott mert odaraktam.
2)a cuccaimhoz hozzá se kellene nyúlnia, hisz azért az enyém, hogy én tudjam, hol találom biztos helyen.
Megbocsájtanátok? kb 3 éve nem kaptam pofont, de itt betelt a pohár, szerintem ezt az egészet azért csinálta, hogy legyen oka lekeverni...
eltűnt amit írtam másodiknak, de tömören az volt, bent, hogy:
Direkt csinálja, már várta hetek óta, hogy mikor akadok ki, ha kérdésnél nem válaszolt, megkerestem csendben egyedül a dolgaim, és most picit kiakadtam már, mert folyton felemésztett csak, hogy csendben tűrök neki, és akkor megkaptam amit 'szerinte érdemelek'
"Amúgy minden anya pakol a gyereke szobàjàban,"
Soha nem támadtam le, csendben megkerestem a cuccaim, még akkor is a lehető legizésebb helyre is rakta el,ahol tényleg nem lehet megtalálni pl: 'Buszbérlet egy cipősdobozba' nem ez volt, de ez egy erre pont jó pl.
Ez direktes.
Gondolom megunta, hogy szarsz arra, hogy elmondja ezerszer, hogy pakolj el.
mi lenne, ha netán te pakolnál el, akkor nem kellene elraknia?
Amúgy valóban szörnyű a sorsod, költözz el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!