Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mik az ismertetőjegyei annak...

Mik az ismertetőjegyei annak hogy egy nő szereti a szexet ill. magas a libidója?

Figyelt kérdés
nem ismerősről beszélek, hanem idegenről ezt pár mondatból le lehet szűrni egy átlagos témájú beszélgetés során?

2012. okt. 19. 01:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Hogyne...
2012. okt. 19. 03:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Fel lehet ismerni, de leírni nem tudom neked.
2012. okt. 19. 05:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is ilyen nő vagyok, amíg szóba nem kerül a téma, addig észre sem vennéd. :)
2012. okt. 19. 06:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem is kell feltétlen beszélgetni, a kisugárzásról is nagyon sok minden látszódik, csak figyelni kell az embereket!
2012. okt. 19. 08:11
 5/6 Ian Catman ***** válasza:

Bocs, de ez a "kisugárzás" a világ egyik legnagyobb értelmetlen közhelye. Ha azt mondom, megérzés, azzal meg nem sokat segítek.

...azt gondolom, figyelj a TESTBESZÉDre. (Könyvek vannak róla, néhány nem is rossz.) Mennyire néz a szemedbe, mennyire tágak a pupillái mikor rád néz, ha van előttetek ital, az ujjával simogatja-e a pohár szélét, megnyalja-e időnként a száját, füle mögé simítja a haját, szabadon hagyja a vállát, stb., stb..

..Alan Pease: Testbeszéd. Az ember kommunikációjának csak 20 százaléka hangzik el szavakban, 80 százalék testbeszéd, gesztusok, mozdulatok. Ezekre figyelj.

..És akkor igen, le lehet szűrni, azokat is, amik a nő tudat alattijában vannak, amiket nem mond ki.

Bár gyakorlás kérdése.

a másik NAGYON FONTOS feltétel, hogy te FIGYELJ nőre, és ne te beszélj. Hagyd őt beszélni akkor is, ha nem érdekel, és próbálj értelmesen néha szólni, akkor is ha nem érdekel, és utána megint hagyd beszélni.

Közben figyelj a kézmozdulataira és a fenti több dologra.

2012. okt. 20. 11:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Az ember folyamatosan változik, tulajdonságaink, érdeklődésünk nem állandó.

Ha egy nő nem törődik a szexxel, fel lehet ébreszteni az érdeklődését, ha kellemes élményeket kap, de el is mehet tőle a kedve ellenkező esetben.

A hormonháztartásunk befolyásol minket a spontán gyakoriságban. Azonban ha Te kezdeményezel és az előzmények jók voltak, aligha utasítanak el.

Az általános libidó szintet nem tudod lemérni, csak azt, hogy érdeklődik e a másik irántad, vagy sem.

A hormontermelés is beindulhat jobban, de lassulhat is.

A szexet is meg kell tanulni, gyakran személyre passzolva.

Ha erre hajlandó vagy, nem lesz okod panaszra...

2012. okt. 21. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!