Kedves nagyon magas emberek! Milyen az élet olyan magasan?
Úgy értem, pl. előfordul, hogy felteszik azt a "vicces" kérdést, hogy "Milyen az idő odafönt?" és hasonlók? Van egy barátom, aki 2m fölötti, őszül, és őt azzal heccelik, hogy "havas a hegytető"
Az is érdekel, hogy akinek a párja jóval alacsonyabb, mint ők (pl. a pasi 2m körüli, a lány meg 160 cm), azoknál a pároknál a bútorok kire vannak méretezve? Pl. asztal, pult, konyhabútor, ágy.
Válaszokat köszi!
Nem a kérdés a hülye...
Igen, erre (is) kíváncsi vagyok, hogy a bútorokkal mi újság. Nő létedre 183 cm...az igen!
Én elvesznék egy 204 cm-es ágyban :D
Ja, az tök jó, hogy sportoltál.
Ha magassarkút veszel fel, akkor kb. mekkora a sarka? Könnyen találsz olyan nadrágot, ha vásárolni mégy, aminek megfelelő hosszú a szára és a derékmérete?
Én úgy vettem észre, hogy a nadrágokat érdekesen szabják, mert ami nekem derékban jó, annak marhahosszú a szára; szegény barátnőm meg, ami neki szárhosszban jó, az derékban csak ritkán. Nem nagydarab csaj amúgy.
Ja, az a.t.-ban király cuccokat lehet kifogni.
A cipő érdekes, mert én gyakran vagyok úgy, hogy elmegyek cipőt venni, v.melyik megtetszik, de nincs az én méretemben, csak 39-től fölfele.
Én 36 éves vagyok és már húsz éve 179 centi, akkor magas, most átlagos. Viszont eddig már a háromból, két komolyabb (összeköltözős/össze bútorzós) kapcsolatomban is, a barátnőim "éppen csak" túl voltak a százötven centin (~152cm és akkor ő 27+év és 154cm akkor ő 24 éves, és mind a két csodánál kétszer nehezebb is voltam (mackós vagyok), a harmadik lány pedig kb. olyan magas volt mint én, az akkoriban még magas volt. (Mind a három lánynál kérdezték, hogy lehetek ilyen szerencsés, hogy ők ilyen szépek (komolyan), én meg az ördögnél csak egy fokkal, (gondolhatod) ezek után már a magasság különbség szóba sem került.)
Egyedül nekem volt és nehéz mindig a cipő méret miatt a dolgom 46-os láb, és egy évben a kabát (akkor voltam a két évből az egyikben kövér). A lányok ruhái és a bútoraink konfekció méretűek voltak, és így kényelmesek, annyi plusszal, hogy 154-es méretű lányka pizsamáira, és hasonlóakra a magas barátnőm a másik két lányra igen csak irigy volt. ;-)
Jó hozzá teszem egyik lány sem a gyomrommal (főztjével) fogott meg. És én mosogattam. (Konyha pult kérdés.)
Fritőz, micro sütő és a tűzhelysütője nincs magasan szinte senkinek. ;-) (Jó nem a szekrény tetején volt a micro.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!