Kedves nagyon magas emberek! Milyen az élet olyan magasan?
Úgy értem, pl. előfordul, hogy felteszik azt a "vicces" kérdést, hogy "Milyen az idő odafönt?" és hasonlók? Van egy barátom, aki 2m fölötti, őszül, és őt azzal heccelik, hogy "havas a hegytető"
Az is érdekel, hogy akinek a párja jóval alacsonyabb, mint ők (pl. a pasi 2m körüli, a lány meg 160 cm), azoknál a pároknál a bútorok kire vannak méretezve? Pl. asztal, pult, konyhabútor, ágy.
Válaszokat köszi!
# 10/10 ma 11:17 Ja és pluszban 16 évesen 179 centisen kezdtem őszülni. ;-)
Ezt az egyik lány azért megjegyezte, hogy a havasokba, vagy hova jár mindig csókolódzni. ;-) Sajnos a pontos szóhasználatra nem emlékeszem már. De akkor vicces volt.
Kedvesen mondta, úgy mint aki szereti, sőt imádja a télisportokat és azt űzni megy. Így talán már érthető. Sok éve volt, nem emlékszem a pontos szóhasználatra, sajnos. Azt hittem emlékszem, de még most sem jutott eszembe. Amúgy inkább kacér volt a lány(, mint szemtelen).
Hú az a lány szóban mindet átfogalmazott, egyedi szóhasználata volt mindenre. Örült jó volt, de soha többet másik ilyen lányt!
Kreatív és intelligens lány. <- nem csak volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!