Mért ilyenek a cigányok?
Ma ültem a buszmegállóban,telefonnal játszottam,odajött 3,az egyik leköpött,aztán ránéztem és elkezdte mondani,hogy idézem: Mit feszülsz?Mindjárt szétszedlek te.
Mit ártottam én neki?
mert Ők egy bizonyos korig fejlettebbek..mig pontagyuak,tizenévesek...nem kell félni tőlük..beszarnak ,ha talpadra mersz állni,de akkor tényleg-.
Mikor Öcsémnek eltörték a lábát,mert egy olyan lánnyal volt ,aki tetszett nekik...csak ugy tudtuk elkapni ezeket a mocskos retkeket,hogy az idösebb cimborák öltönyt vettek fel és nyakkendöt.Bementek a cigánytelepre és mindenki valami istenként tisztelte öket,mert jol öltözöttek és felmérni akarják a cogányság helyzetét--nem kell mondanom,hogy mi volt mikor megtalálták a komáűk az öcsém lábának eltöröit..
Nem kell félni.
a cigányoknak, csak a pofájuk nagy, de ha érzik, hogy szétvernéd öket, sírva futnak el, báár akkor meg jönnek a putrival.. Szóóóóval
Egyik ismerősöm vett egy rendőrségi igazolványtokot valamelyik üzletből...
Belekötött 2cigány, majd az felmutatta a rendőrségi tokot.
A cigányok egyből "Jajj, dikh, ez rendőür" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!