Mit tegyek? Hatodikos lány vagyok és a szünetekben mindig fogdosnak a cigányok, de a fiú barátaim sem mernek/bírnak megvédeni mert mikor velük vagyok akkor is odajönnek, többen vannak és mivel cigányok nem nagyon akarunk konfliktust sem. Mit tegyek?
ha az osztálytársaid a cigányok: szünet nagy részét töltsd a folyósón ahol tanárok mászkálnak
ha nem osztálytársaid: maradj a termetekben, ha pedi odajönnek vonuljatok el egy másik helyre
VIGYÁZZ MAGADRA MERT AZ ISKOLÁBAN SEMMI BAJOD NEM ESHET DE HA MÉSZ HAZA AZ UTCÁN AKKOR AKÁR ELKÁBÍTHATNAK ÉS KIHASZNÁLHATNAK HA NYILVÁNOS HELYEN IS ENNYIRE KÖZÖNSÉGESEK
HA LEHET SZÓLJ A TANÁROKNAK ÉS A SZÜLEIDNEK, MERT EZEK A FAJTA EMBEREK BÁRMIT MEGTESZNEK HA PL EGYEDÜLLÁTNAK AZ UTCÁN
NEM KELL SZÉGYELNI INKÁBB MONDD EL A SZÜLEIDNEK AKIK MEGTUDNAK VÉDENI, MINTHOGY VALAMIT ERŐSZAKKAL TEGYENEK VELED AZTÁN MEHETSZ 1 HÓNAP MÚLVA ABORTUSZRA
ÉS EZT NAGYON KOMOLYAN MONDOM
ezen én is átestem általánosban...de mi sem tudtunk mit csinálni mert fostunk tőlük...sajnos bírd ki ezt a 3 évet...és tényleg vigyázz hogy mit mondasz nekik..elsőnek igaza van...
N22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!